milk splash again

Ni kanske kommer ihåg att jag har fotat såna här bilder innan? Kände att jag ville göra det igen och se skillnaderna. HÄR är förra inlägget med milk splash! Vilka tycker ni är bäst? Tycker själv att den första ”splashen” på den första bilden i det gamla inlägget är sååå fin! Dock så tycker jag att jag har redigerat de lite för gult tror jag.. sen ser man det att de är mycket tidigare på året, de gamla inlägget var den 13 mars, ljuset är verkligen annorlunda nu, även lite med gräset och vart ljuset kommer ifrån.
Tycker det är jättekul att leka med ”splash”, asså när man ska fånga ett ”splash”-ögonblick haha. Kräver väldigt mycket tålamod och noggrannhet. Även i detta fallet, kravlande på marken och mycket mjölk haha.
 
Min hals. Varför finns förkylning? Helt onödigt, ja alla sjukdomar är det såååå kajsndaks. Får se hur jag mår imon, förhoppningsvis lite bättre, hoppas jag verkligen haha.
Har faktiskt gjort klart två hemtentor idag. Lite kvar är de kanske på de men det ska jag fråga lärarna hehe. Tro det eller ej men jag jobbar mycket bättre hemma ja. I skolan går det bara inte, för mycket trams och prat. Hemma är man själv och man kan sitta lugnt i sitt rum och koncentrera sig. Så tror jag får mer gjort om jag stannar hemma imon haha.
Kalle fick vila idag för jag orkade inte göra någonting. Imon måste jag åka upp iaf och gå ut med honom eller skritta ut en runda.
 
Säger godnatt sålänge då. Ska nog svara på lite kommentarer och sen kanske BATB, xx.

33 reaktioner till “milk splash again”

  1. Fint 🙂 Jag har också tänkt fota sådana någon dag 😀 Roligt att leka lite med kameran

  2. Tack! Jag köpte polaroid kameran i en affär som heter Brunos bildverstad i Gamla Stan men samma finns på Urban Outfitters 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *