Michael Kors – Jet set tote bag

Min älskade lilla väska, vad skulle jag göra utan dig? 😉 Fick denna i julas, har glömt att visa den lol hehe. Nej men har tänkt ta foto på den hela tiden men har glömt. Här om dagen så kom jag på det igen hehe. Den är peeerfekt, älskar den, såklart haha. Har oxå den med datorfacket i så har Mace där när jag ska iväg, så himla bra!
I vilket fall som helst så fick jag den av pappa som köpte den i New York när han var där 🙂
 
Nu ska jag bege mig upp till stallet för att skritta ut en runda på min dub. Det enda jag orkar göra haha. Har varit hemma från skolan idag med, är lite piggare i kroppen men vaknade rätt så mycket inatt för jag svettades och min hals. Halsen börjar bli bättre nu dock, nu är de mer öronen som är igentäppta och näsan då, även min röst är helt fuckad haha 😉 Men ja, kanske skola imon. Hoppas ni mår bra! xx

28 reaktioner till “Michael Kors – Jet set tote bag”

  1. Ååhh ♡ Väskan säger så mycket yes yes yes 🙂 Älskar den men ska vara michael kors. Ingen hm eller så 🙂 But that’s me….

  2. fina bilder, o jättefin väska! älskar Mk, har 2 väskor, klocka, och flera smycken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *