I just love it after

Före/efter på lite av de senaste bilderna. Älskar själv före/efter och hoppas att ni uppskattar det! Och som sagt, säg till om ni vill veta något speciellt om någon redigering på någon bild. 
 
Långhelg nu! Så himla göööött!! Idag var det som sagt orientering i skolan och det gick ju, hmm.. bra eller inte haha. Redan vi tvåan så var vi helt lost och hittade den inte sååå haha, kom i mål, efter typ 2h och hade ändå inte hittat alla kontroller haha! Skönt att de är över iaf :’)
Kubbade hem och sen stack jag och pappa till Växjö och shoppade lite. Kommer visa vad jag shoppade! Skulle egentligen köpa skor, bikinis och smink. Det blev dock bara sminket haha. Hittade inga snygga skor så får köra på mina svarta klackar på skolavslutningen, skulle egentligen köpa nya ballerina men hittade inga såna snygga heller tyvärr.. Testade någon bikini men nej, får köra in här och kolla igen istället haha.
Köpte iaf smink och två stycken Baby lips! Ska bli kul att testa! Sen shoppade jag en hel del på Bikbok (favoriten foreverrrrrr och tack pappi <3) sen en den saker på Lagerhaus som inte öppnade där för så längesen, ÄLSKAR LAGERHAUS, har så mycket fiiiint!! Men som sagt, kommer visa upp allt!!
Åt på Subway (varför så gott sen har vi inte det häääär???!!) och hade anmäl damp och dunk på hemvägen haha.
 
Sen åkte vi med släkten och bowlade lite, jag kom tvåa, vann första omgången sen kom pappa ifatt mig och vann med 3 poäng, det sög. Men sån vinnarskalle som han är så skulle han väl dampat sönder annars.. 😉
Kom hem och spelade lite Watch dogs tills jag fick ont i huvudet (fattar inte hur min lillebror kan typ sitta precis framför skärmen och spela 24/7???? Får ont i huvudet efter typ 1h haha). Får även panik när jag spelar och ska döda andra för att komma in i ett hus t.ex, de dödar mig alltid för jag får ja, som sagt, panik och typ trycker på alla knappar samtidigt :):):):)
 
Nuuuu blir de serier, (avslutar varje inlägg med den meningen typ hahahahah) sen sova och sova lääääänge imon! xx
 
GLÖM INTE VECKANS BLOGG, HÄÄÄÄÄR!!

28 reaktioner till “I just love it after”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *