bloggen 5 år!!

Ohhhh herregud! Idag är det hela 5 år sen jag skapade prinsesc.blogg.se. Inte visste jag att det skulle leda till detta haha!
Bara för att se vad som har hänt med bloggen och med mig.. ↓
 
Min första header..
HAHAH LOL SLUTAR ALDRIG SKRATTA!!!!! Detta var då 16 maj 2009. För att se nästan hela min designutveckling, KOLLA HÄR!! Dock saknas designen jag hade innan den designen jag har nu, Summer edition 2013 asså, men ni kan se den i min designkategori och en del har ju sätt den sååå hehe 😉 Lite utveckling kanske? :’)
 
Min fotoutveckling..
Okej massa bilder om och om igen typ. Inte så mycket från första början heller hehe. Har inte alla de bilderna här utan på hårddisken. Lite fotoutveckling här iaf..
 
Synd nog har jag tagit väck de inläggen från 2009 osvosv. Haha de var så himla fulaaaa! Skulle nog gjort på ett annat sätt om de skulle varit idag, iaf sparat dem hehe 😉 Även så har jag aldrig tagit bort en blogg och skapat en ny, eller bytt namn osv! Har haft prinsesc.blogg.se sen jag började och alltid hållt kvar vid det! Varför prinsesc.blogg.se? Har ingen aning haha, ville ha princess men de fanns inte haha. Hoppas på byte snart då jag har tänkt länge på att kika på en domän.. 🙂
 
Detta är första året jag firar bloggens födelsedag haha! För har inte vetat när den skapades, men sen blogg.se uppdaterades så kan man ju se det, så kul!
Så ja, stort grattis min blogg, 5 år! Och mer ska de bli, xx.

57 reaktioner till “bloggen 5 år!!”

 1. så gullig första header haha och grattis till dina 5 år! hoppas det blir 5 år till, kram (:

 2. Tack för kommentaren på min blogg. Bilderna är verkligen jättefina också. Önskar jag var lika bra på att fota som dig!

 3. Oj inte illa att ha haft bloggen i 5 år, det är väldigt bra gjort 🙂 Grattis.
  Ja vi har haft en supermysig kväll, hur har din Fredag varit? 🙂

 4. Ja precis, det är både gott och sen är det där receptet väldigt enkelt 🙂
  Åh vilka fina bilder!

 5. SV: tack 😀
  Jag tänker inte köpa The Sims 4, tycker att simmarna ser rätt så konstiga ut :/ Jag kommer nog hålla mig till The Sims 3 ett bra tag till 🙂

  1. Åh, jag längtar ihjäl haha! Ja många tycker det. De ser mycket bättre ut i spelläge än i CAS dock. Tycker de ser bra ut, visst cartooniga men det är ju sims, det är ju spelläget som är störst egentligen. Byggläget är fantastiskt! CAS oxå hehe. Förstår 😀

 6. Haha har också haft bloggen i 5 år, helt sjukt ju! Haha men grattis till bloggen! 😀
  Riktigt fina bilder också 😉

 7. SV: Hihi ja men eller hur alltså, håller med!! 😉
  Hoppas du får en fortsatt fin lördag, kramar! 😀 <3

 8. Månadens blogg är avgjord! Gå in på bloggen för att se om du är en av vinnarna, om inte så har du en ny chans i den nya omgången, lycka till! 🙂

 9. grattis! Haha dom första var riktigt snygga, kommer ihåg dom första headern jag hade 😉
  Sv; Vad roligt! jag ska till turkiet 🙂

 10. WOWWW vilken härlig sommar inspiration 🙂 mysig blogg också
  Ny post ute…härliga sommargardiner inspiration 🙂
  Ha en kanonvecka
  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it\\\’s, Swedish for decor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *