Wednesday Challange: Vårtecken

Har inte berättat detta, men gör det nu hehe. Jag, Ida, Linn och Hanna ska ha en Wednesday Challange tillsammans! Så varje onsdag så tolkar vi ett tema!
Denna veckan är det vårtecken, och jag tolkar nog det på ett litet annat sätt hehe men detta är vårtecken/vårkänslor för mig ↑ Går ut löst med Kalle, utan täcke och allt, går ner till sjön (som är bakom honom hehe) och plaskar vi lite, sen traskar vi hemåt. RIKTIG VÅR! Även inflika då att jag hade typ bara långarmad och Kalle var riktigt pigg!! (vårkänslor på hög nivå hos honom hehe, fick ingen bra bild på det dock)
Valde denna bild oxå eftersom våren försvann hos oss för ett tag sen, nu är det grått och regnigt så kände inte att jag ville ta en grå och trist bild när det ska vara vår!
Vad tycker ni om min tolkning?
 
Kika in på Idas, Linns och Hannas för att kolla på deras tolkningar!
0

28 reaktioner till “Wednesday Challange: Vårtecken”

 1. Så fint! 😀 Brukar du ha med dig systemkamera på såna turer med din häst eller är det mobilbild? 😀

  0
  1. tusen tack ❤❤ jag brukar ha med mig min kamera oftast när jag ska fota, beror på vädret osv och om jag har bestämt det innan och så, annars brukar jag försöka fota/filma med min iPhone, dock så suger kameran osv, måste uppdatera mig haha 😉

   0
 2. GUD, vad fin blogg du har! Så fina bilder du tar. Gillar det rosa skimret du har på dina bilder. Fint! Ser att du har "Elsas mode". Gillar du den? Håller just nu på att läsa den.

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *