Wednesday Challange: Ätbart

Denna veckan är Ätbart temat! Tänkte då att jag inte skulle ha något ”vanligt”, asså typ när jag fotar min frukost eller något, jag brukar ju alltid göra det så körde på att fota ett av världens godaste godis haha! DETTA ÄR VERKLIGEN VÄRLDENS GODASTE!! Raffaello eller ”Guds gåva till mänskligheten” som jag kallar det då 😉 Är en boll med jättegod typ krämig fyllning i (låter trevligt) sen en rostad mandel, själva bollen är kex och sen kokos. Faktiskt inte choklad i det, ser ut som det hehe. När man har ätit en så vill man bara ha mer, beroende blir man haha 😉

Så vad tycker ni om min tolkning? Lite annorlunda bild iaf hehe. Och har ni ätit Raffaello? OM INTE, MÅSTE NI GÖRA DET NUUUU!!
 
Kika in på IdasLinns och Hannas för att kolla på deras tolkningar!

6 reaktioner till “Wednesday Challange: Ätbart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *