Serie-tips, top 3.

#1 The vampire diaries, Teen Wolf och Arrow.
VÄRLDENS BÄSTA!! Kan inte välja av dessa hehehhehe 😉 
TVD är ju TVD haha, nej men säsong 1, 2 och 3 är bäst av dem, 4:an sög typ (förutom alla stelena-moments <3), 5:an är betydligt bättre och så bra, vill ju bara ha stelena egentligen men asså nu vill jag bara att Stefan ska bli lycklig och att vi kan se honom in action, if you know what I mean………. ;)))););););;)));););) Men senaste avsnittet, eller jag menar senaste promon (för 5×16), jag är seriöst jävligt nära på att sluta kolla nästan, helt sjukt att jag säger detta (ligger ändå på första plats hahah), denna serien är mitt liv och att det är så jävla (rent ut sagt) många som inte vet vad riktig kärlek är, det gör mig mörkrädd seriöst.
TVD handlar om bröderna Salvatore som kommer tillbaka till Mystic Falls för en tjej, Elena. Båda dessa killar vill ha Elena och sen om deras hemlighet, att de är vampyrer! Massa händer heheh yäää.
Teen wolf är ju Teen wolf, världsklass.
Teen wolf handlar om en tonårskille, Scott, som blir biten av en varulv. Sen händer det jättemycket! Såååå spännande!
Och Arrow, omg ja asså jaaaaaa väntar på olicity oxå asså guuud <3
Arrow handlar om Oliver Queen som är en miljonär och blir strandsatt på en ö. Han kommer tillbaka och då vill han hjälpa hans pappa som gick bort i denna båtolyckan de var med om. Han vill fixa de problem som hans pappa har gjort med företaget och då blir det Arrow osvosv 😉
 
Detta gott folk ↓ Är fkn true love.

Finaste TW <3

Bästa Arrow <3

 
#2 The originals.
SÅ HIMLA BRA ASSÅ EGENTLIGEN FÖRSTA PLATS OXÅ!!!
Det är en spin-off av TVD. Det handlar om orginalvampyrerna som i början är med i TVD men sen får de en egen show bara för att de är så bäst typ ;)))))))))))) DE ÄR VERKLIGEN ASBRAAAA KOLLLLLAAAAAAA!!
Finaste haylijah <3
 
#3 Pretty little liars och Gossip Girl.
PLL, de var inte så bra ett tag, rätt så tråkigt men nu har det verkligen kommit tillbaka tycker jag! Och ja, alla kollar typ på PLL? 😉 Det handlar ju iaf om 5 tjejer. En av dem försvinner, Alison, och hon är typ “bossen” av de alla. Sen börjar de får konstiga sms efter hennes försvinnande, som är undertecknade med -A. Jättebra!!
GG, de går ju inte längre (tyvärr </333333333) men de är så sjukt bra och chair forever och asså ja <33333 Det handlar om massor av tonåringar på Upper East Side, de flesta är rika en del inte. Sen så är det Gossip Girl som håller reda på allt skvaller och ja, MASSA HÄNDER!!! 

GG <3
0

26 reaktioner till “Serie-tips, top 3.”

 1. Jag måste börja titta på mer serier känner jag nu..
  Gossip girl är den enda av de där jag sett ganska mycket av 😉
  sv:Hihi åh ja visst är dom?:’)
  Tack snälla 😀

  0
 2. Följer du pretty little liars? den är sjuk bra! några av de andra också men de har jag inte sett så mycket..

  0
 3. Åhhh, Teen Wolf, min nya seriecrush… Såå himla bra och dem är ju bara för jävla snygga! <3 Har kollat ikapp till senaste avsnittet på max 2-3 veckor… xD Vet du om det kommer en säsong 4? 😮
  Jag tittar också på Arrow (helt okej, men inte bland mina favoriter) och PLL (som börjar blir lite tjatigt tycker jag ;)).
  Annars tittar jag också på:
  – Grey’s <3 (bääästa, typ första serien jag började kolla på)
  – Falling Skies (helt okej serie, spännande och Hale är så jäkla snygg så måste fortsätta kolla… xD)
  – Walking Dead (så himla bra helt enkelt)
  Har även börjat kolla på Prison Break som verkar väldigt bra!
  Ja, serienörd här va.. Men vad vore världen utan serier? Kärlek till det <33

  0
  1. Ja de är bääääääst!!! Kollade på alla avsnitten på 3 dagar haha, 12 avsnitt varje dag 😉 De håller ju på med 3B nu och sen kommer det en säsong 4 ja, det är bekräftat 🙂 Åh Arrow <3 Tyckte oxå PLL blev det men nu älskar jag det igen får det är så spännande!! Åh roligt!! Haha ja serier är bäääääst! Kollar på alla dessa ovanför sen även American horror story, Awkward, Twisted, Ravenswood, 90210. Sen har jag kollat på alla avsnitt av Ghost Whisprer, väldigt många av House, även några av Revenge och Bones. Även Sex and the City (som är bäst och ungefär 23982932923 avsnitt haha!) Ska börja kolla på Hart of Dixie, The Carrie Diaries och ja, alla serier som kommer ifrån The CW (förutom reign tror jag, det verkar inte vara min typ av serie heheh) har jag som mål, + från andra kanaler ofc heheh. SERIER ÄR LIVET!!!! <3

   0
 4. Håller med, pll har verkligen tagit sig !:D
  sista avsnittet var så JÄKLA BRA ! 😀
  Arrow har jag aldrig sett. Kanske borde se det ?:)

  0
 5. åå TVD 😀 Typ världens bästa serie 😀 <3
  Dock så har jag aldrig sett ett enda avsnitt av PLL och Gossip Girl! Får ta och göra det snart ^^

  0
  1. ja absolut kan man det! sen i säsong 4 i TVD så är de inte så mycket om the originals för de höll ju på att få en egen 🙂 så ja du kan se det!

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *