of all my husbands, you always gonna be the best, Paul Thomas Wesley.

Paul Thomas Wesley ❤

Av mina fyra män (som jag då kallar mina älsklingar haha), kommer alltid Paul vara the one and only. Helt sjukt hur mycket man kan älska någon fast man inte har träffat personen? Det känns som om man känner dem pga median – bilder, texter, videos osvosv. Men jag vet och jag ska.. träffa honom. Jag är 110% säker på det. Finns ju olika con här i Europa. Vi ska kubba dit så snabbt vi kan (måste vara 16 år för att komma in på dessa utan föräldrar, så nästa år hihi). Längtar ihjäl och kommer troligtvis både behöva en tolk och en sjukvårdare jämte mig haha. Jag kommer inte få fram ett ord och kommer svimma i hans famn typ. Gråta och säga hur mycket han betyder för mig, fantastiska människa <3

21 reaktioner till “of all my husbands, you always gonna be the best, Paul Thomas Wesley.”

  1. Hur är det ens möjligt att man kan vara så beroende av en person som man inte ens träffat? Jag var(och är) precis likadan med Riker från R5, bara det att jag har haft sån jäkla tur att jag faktiskt har träffat honom..! Men då blir man ju bara mer starstruck och "kär", hahaha :”)
    Men Ida, ge inte upp! Någon dag kommer du träffa honom! :’D

    1. Ja precis!! Åh så kul!! :’D Hahah ja förstår det :’) Nej det ska jag verkligen inte, kommer aldrig göra det, vet att jag kommer träffa honom hihi :’D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *