för du är min kung

Min kung <3 Bästa Alice har tagit bilderna! Tack dub <3 Tyvärr så blev det ingen galopp-utan-händer-bild-vid-solen för de var i ofokus, de kan vara rätt så svårt att få fokus när de är så stort solljus hehe. Lär alla mina stallkompisar att fota you know 😉
Även ser ni hur glad Kalle är på varje bild? :D:D:D Haha, alltid öronen bakåt typ, han tror det går snabbare då :):):):) Och hans prickar, så sött! Bara för att han byter färg nu hihi.
 
Var ute idag på en rätt så lång runda. Skritt (duuuh), trav och galopp, klättring och även i nerförsbacke (vad man nu kallar det? det heter inget hehe) och sen badade lite i sjön. Han var jätteduktig!!
 
Nu är Mace (min macbook) rosa oxå!! Pappa har varit på Emporia för jobbet och köpte då ett rosa tangentbordskydd på Kjell&Co till mig. Även 3 tröjor från Hollister, tack bästa <3 Kommer komma upp på bloggen!!
 
Ska snart plugga lite. Två prov imon, skulle egentligen göra ett idag men det blev inte så hehe. På fredag är de Balders oxå, tagga!!
xx

26 reaktioner till “för du är min kung”

  1. SV: Ja, men en va inte så bra som jag hört att den ska vara!:( Fast rolig och mysig är den ju.
    Såååååå fina tsm!c;

  2. Veckans blogg är avgjord! Gå in och kolla om det var du som vann, om inte så har du en ny chans i månadens blogg 🙂 (vinnarna från den här omgången får också anmäla sig igen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *