breakfast is the best meal of the day

Så himla enkelt och gott! Älskar bär :’D
Åt detta imorse innan skolan. Innan åt jag inte frukost, jag typ bara dog av tanken av att äta haha (kunde nt äta på morgonen, och inte direkt när jag gick upp, utan måste vara vaken lite, har fortfarande problem med det, måste ha varit vaken lite, men fixar ju mig och allt innan så har varit vaken ett tag när jag ska äta ;)). Men har tränat på det rejält, då jag ääälskar frukost, tycker det är det godaste målet. Även för att de är det bästa, man måste ha en bra start på dagen.
 
Hoppade med Kalle idag i paddocken, kändes väldigt bra. Till skillnad från igår då jag typ bölade sönder i hans man (det är ju verkligen inte hans fel, vi måste bara kommunicera bättre i vissa fall, och som sagt, ibland har han en dålig dag, ibland jag) pga ja, tänkte igenom Kalle och mig och fattade då våra brister osv och en del saker som vi behöver träna på, vissa saker som han verkligen inte tycker är kul (fast det typ är kul, inte dressyr eller något jobbigt direkt haha) som jag måste motivera honom på men huuuuuur, men kämpar vidare. Passet igår var oxå helt off, red i halsring i paddocken, och asså han var typ i Afrika och jag var här :):):):) Nej men helt off, och jag vet att det fungerar, kommer fortfarande ihåg det passet i paddocken på kvällen när de var helt mörkt (har lampor där ute då haha) och red barbacka i halsringen och han var så helt asndalsd otroligt fin och åhh, lever fortfarande på det <3 Så hade väl lite förhoppningar (längesen vi red i halsring i paddocken för det har ju inte gått, varit fryst och för blött) men han bara, nej. Så ja, men tar nya tag.
Vi hoppade idag, det var dock lite tungt och Kalle gillar inte när det är tungt (= jobbigt hahahah) men han var verkligen jätteduktig! Hoppade lite högre i slutet och inga problem, dock så vägrade han på ett som stod så man knappt såg det för det började bli mörkt och lamporna räcker nääästan hela ridbanan men inte hela, så det var så mörkt så han bara hjälp hihi men han fixade det sen. Han drog lite mot utgången (standard) men inget så och hade så fin framåtbjudning och galoppfattningarna satt ganska bra, fast det var så tungt!
 
Läxor nu, bläää, xoxo

29 reaktioner till “breakfast is the best meal of the day”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *