vi plaskar i motljus

Malou har fotat dessa fina bilder ovanför, med min kamera, jag har redigerat. Därför har jag bara skrivit min blog på bilderna! Lite bilder från igår när vi badade iaf. Är van vid min pool och badar typ aldrig i sjöar och sånt så trodde jag skulle dö ett tag för marken och fiskarna haha lol :):):) Men jag överlevde som ni ser 😉
 
Idag smsade min kusin på morgonen och frågade om jag skulle göra något och nej de skulle jag inte så hon kom hit och vi badade och solade lite, jag har faktiskt fått färg, omgggg, eller ja, jag är röd nu, blir brun sen haha. Lagade lite god mat gjorde vi också. Sen kollade vi på Insidious: Chapter 2, egentligen skulle vi inte kolla på den men det blev så ändå haha. Såg den på bio när den kom ju och den var lika läskig nu haha, nästan iaf 😉 Sen åt vi lite till mat haha.
Åkte sen upp till Kalle för att rida ut med Linnea och Myran. De var jättehärligt och man kände verkligen att de var sommar! Sena sommarritter med bästa kompisar på väger som man aldrig har varit på, loooove. Vi var ute i 1h30min och red 10.51 km 😉 Kalle var duktig, lite tradig på dit vägen i början då han inte ville lyssna på min skänkel i vissa fall, sen bara släpper de när vi kommer till vägar där han aldrig har varit haha, han älskar vägar som han inte har varit och utforskat 😉 Annars var han väldigt duktig med galoppen och allt det!
 
Kolla på serier står på schemat nu! Härligt att sommarlovet har kommit igång nu och jag faktiskt gör mer saker än att sitta här och dega hela dagarna som jag gjorde för typ 2 dagar sen haha! xx

33 reaktioner till “vi plaskar i motljus”

 1. Sv: okej måste bara fråga en grej till haha! 😀
  Hur ändrar man till RAW på en canon? 😀
  och kan inte du typ berätta hur du gör när du använder fjärrutlösare? ja har en till canon men när jag trycker på den så tar den lixom inte kort, vet inte om jag gör något fel. De har funkat typ två gånger och då fick ja stå o vifta me den i typ tio minuter innan den tog en bild haha!

 2. Sv: tack! ska testa att byta batteri i min fjärrutlösare för den är nästan helt ny så kan ju inte vara sönder haha 🙂
  Okej, EN SISTA fråga då 😉 haha! De där med candybar, när man har laddat ner de, vad gör man sedan? haha. Fattar typ inget

 3. sv: du jag har verkligen ingen aning! fick det i födelsedagspresent för sju år sedan då jag fyllde åtta haha, ♡

 4. sv: hihi tack!
  men åh vad mysigt det ser ut!
  och det verkade supertrevligt med kvällsritten också 🙂

 5. Vilka underbara bilder! Verkligen sommar.
  Svar: Ja, jag med. Har sex stycken hemma på sovrumsväggen, så tänkte det kunde vara kul att bygga vidare med fler 🙂
  Tusen tack! 🙂 Kram på dig och ha en fin dag

 6. Haha åh kände igen ett par foton från Idas blogg, blev lite fundersam haha! =) Men jättefina foton!
  SV Tack snälla 😀

 7. åh så härligt det ser ut! :’) Det är för kallt för att simma här ennu.. 🙁
  sv; Hihi, tack så mycket! 🙂
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *