sunset by the sea

Har sååå himla många bilder på solnedgångar nu haha! Från när vi var vid Tallen och badade som också ska komma upp. Kan säga att de var magiskt och stå där vid havet och sen för varje minut se att den gick ner mer och mer och tillslut var det bara helt oranget på himlen, så himla vackert!
 
Har varit och kubbat vid Södra ringvägen idag med Kalle. Kan säga att han inte var lika dampig igår iaf, var inte rädd för sin skugga heeela tiden men de var en del gånger då han skulle ”Omg-de-är-något-i-skogen-hoppar-åt-sidan-sen-studsa-lite” ;)))) Men han var superduktig!! Hade ofc barbacka och den sista backen (som är den officiella racebacken på denna rundan) kubbade vi upp för och han var väldigt taggad innan så fick hålla in honom lite sen bara släppa och han bara ”OMGGGGG!!” typ och jag kände alla hans muskler i hans kropp typ flög och alla håll och kanter lol haha. Typ när vi släpper allt och springer med armarna i luften och flyger från sida till sida, så kändes det att han gjorde.. hahahah jag sitter och förklarar här, det jag är sämst på, förklara.. iaf! Känslan är obeskrivlig :’D
 
Nuuuuu är de serier som väntar, som vanligt haha! xx

30 reaktioner till “sunset by the sea”

  1. Gud vilken fin blogg du har! Gå gärna in på min blogg jag skriver om kläder, cheerleading, inspiration och mycket annat! Precis börjat igen efter en lååång bloggtorka. Skulle göra mig glad om du gick in, kram!

  2. Men åh, ännu fler fina bilder! Jag fotade jättemycket förut, men sedan slutade jag helt plötsligt bara. Lite tråkigt. Man blir inspirerad när man ser dina bilder, verkligen. Superfina allihopa!
    Sv: Men tack så mycket! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *