outfit of midsommar

Bilder tagna på 4 olika platser haha 😉 Men ovanför ser ni då min midsommaroutfit! De var den klänningen som jag köpte samtidigt som min skolavslutningsklänning, föll för denna med så var tvungen 😉 Perfekt till lite finare tillfällen nu på sommaren! Och ja jag har röda naglar på bilderna, har ju gelénaglar och fixade de till skolavslutningen då jag hade vitt och rött.
Bilderna ovanför är fotade av min duktiga lillebror, kommer flera från när vi fotade lite på stranden också. Även på själva midsommarfirandet, naturen och den fina solnedgången. Grammahagen är fantastiskt!
 
Hade en toppen midsommar, som vanligt! Massa damp och skratt, gosande med djuren, fotande, promenader vid havet m.m m.m. Dock så var natten inte lika trevlig för min pappa (aka snarkaren nr 1) snarkade så högt så jag kajsnkadsjn (och sen dog jag nästan för de var så varmt där inne, ingen luft haha) så har dygnat nu jaooo :):):) Fick uppehålla mig med serier haha. Ska bli så skönt att sova nere i mitt rum, i källaren, i min sköna säng, i mitt kallaaa rum haha.
 
Och vet ni vad?!?!?!?!?
Stort grattis finaste!! ily <3 Kommer firas med tårta, bus och mys <3 xx

41 reaktioner till “outfit of midsommar”

 1. Riktigt harmoniska, vackra foton på dig! Ljuset är fantastiskt som alltid. Vilken fin klänning! Underbart. Du är bedårande 🙂 GRATTIS till din älskade Ponny! Vad roligt 😀
  Åh jag älskar att sova i rum där det har varit en källare innan, på heta sommardagar, haft vänner som bott i hus och haft det så! Skönt att lägga sig mot den iskalla väggen bredvid sängen t.ex. och svalka av sig.
  Usch då att du svimmade! Hoppas allt gick bra, verkar iaf så. Tur! I vilket rum var det så stekhett då? I ert hus på övervåningen eller? Hjälp :/ Haha, midsommar här vid mig i Stockholm så var det kallt och regnigt.

 2. Grattis fina Kalle!! 😀
  Så himla SÖT du är, snacka om midsommardröm! Så himla fina bilder också ^^

 3. Nej men guud Kalle åhh!! Såååå söt :’) Grattis till honom!!! Och vilken klänning alltså, såå sjukt fin, var verkligen superfin på dig sötis! :3
  SV: Ihhh nej men vad roligt att du la till mig, hihi, ska ta och skicka en snygg liten bild nu ;D
  och det var så lite så finaste Ida, massa kramar på dig!! ❤

 4. Vad fin du är! Riktigt söt klänning 😀
  Och grattis till Kalle!
  sv: Ja det funkar riktigt bra med purén, nu är det inga problem att medicinera längre 🙂

 5. SVAR: Tusen tack, Ida! Vad fint av dig 🙂 Ja, men gör det. Kul att se vad du har valt att välja mellan. Vissa longboards är ju så läckra också! 😀 Okej, tack. Jag brukar fråga personer som jag tycker tar bra bilder om de har instagram.
  Eller hur! Så skönt. Jaha, jag förstår. Jag har också svårt med värme faktiskt! Är ganska känslig med värme. Vad tur att du inte svimmade då och att allt gick bra 🙂 I see. Härligt ♡ Kraaam

 6. Åh, så fint! Älskar klänningen.
  Svar: Ja, den tårtan satt minsann riktigt gott i magen 🙂
  Skönt att höra! Jadå, samma här 🙂

 7. Va fin du var 😀 Och grattis till Kalle!
  SV Ja en sådan ska man satsa på för det var så värt och helt underbart haha ;D

 8. Riktigt riktigt fina bilder,hahaha vilket roligt inlägg! Så jobbigt när folk snarkar jue! ;D Och stort grattis till Kalle!! 😀
  sv: Jaaa men verkligen! 😀

 9. De två sista bilderna du har tagit på dig. Är de fotade med mellanrings filter? Skulle vilja veta då jag vill ha sådan min bokeh som du har i bakgrunden! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *