nej men har ni missat?! JAG HAR SOMMARLOOV

Nej men guuuud, sommarlooooooov!! Bjussar på dessa bilderna från idag, min outfit ocksåå. Olika fotografer osv haha bl.a pappa, fina Moa, Lisas mamma och jag själv 😉 Sista bilden är på mig och min normala (f.d..) mentor Markus :):):):):) Har ju liksom slutat nian och de är så skönt och är verkligen redo för gymnasiet!! Första bilden är på mina härliga girls och sen är de lite på mig och Ida sen på mig och mina naglar som Freja fixade på mig igår! Sen är de på söta Emil och Ida :”’D Sen några girls och bästa Markus och bästa Martin, de lärarna vi kommer sakna mest!! Humorn asså <3<3<3<3<3 Och de bilderna jag har mina klackar på, de är sjunkt ner i gräset, asså klackarna, därför ser de lite kjasnaksj ut :):):)
Men kan inte bestämma vilken bild på mig jag tycker om bäst, de på mitt ansikte osv, vilken tycker ni? 😉

ÄR SÅ HIMLA GLAD FÖR JAG HAR SOMMARLOOOOOOV!!! Har längtat efter detta nu sen… förra sommarlovet slutade haha! Nej men har kubbat igenom detta året nu på Stenbacka och ska bli så roligt på Estet sen!!
 
Efter vi hade varit i kyrkan på avslutningen så kom nästan hela klassen hem till Lisa (som bor jämte hehe) och åt jättegod kladdkaka och någon chokladkaka med typ 100 olika choklader i :):):):):) Hade lite damp där och såå sen åkte jag hem och förberede mig för studenten för min kusin, GRATTIS FINA MANDIIIIIISPANDISSS!!! Kommer bilder från utsparken och även sen fina studentbilder på henne! Åt gott där och sen nu är jag hemma och har ont i huvudet, har som sagt varit stressigt de senaste dagarna och nu har allt släppt och de är sommarlov så nu kan jag pusta ut haha!
Ska kanske sätta på något avsnitt av någon serie nu (trotsar min huvudvärk, som vanligt haha) sen sova, godnatt finisar <3

29 reaktioner till “nej men har ni missat?! JAG HAR SOMMARLOOV”

    1. Nej tyvärr har jag inte det, min pappa är tyvärr allergisk.. har ponny 😉 Nej men hela min släkt har katt, älskar dem! Ska skaffa både hund och katt så snabbt som möjligt när jag har flyttat hemifrån hihi c:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *