midsommarafton i bilder

Som ni kanske ser så har jag en annan redigering på dessa bilder, eller ja, alla har ju typ olika men detta är en välidgt gammal som jag använda på förra året midsommarbilder, har inte använt den på jättelänge så tog den till dessa bilderna nu.
 
Ovanför ser ni lite bilder från i fredags! Hade det jättemysigt och som sagt är ju miljön helt fantastisk där!! Om jag bara skulle haft modeller så skulle jag aaabsolut fotat där överallt haha!
Kommer upp flera bilder från promenaden vid havet och allt annat runtomkring där sen! Även bilder på mig vid havet 🙂
 
Gick upp vid 13.00 idag haha. Hade ju dygnat så hade varit uppe i hela 38h hehe. De var pappas fel alltihopa :):):) Så behövde verkligen sova, gick ju inte och la mig tidigt heller, nej de går inte 😉 Igår var jag hos Nina också med mina fränds och kollade på film, kollade på Non-stop, jättebra var den! Själva Liam Neeson var ju med i den så då visste man ju att den skulle vara bra 😉 Hade allmän damp och så bara för jag var så trött haha typ, nej men har alltid damp så jajajajaaa. Kom hem och åt och satt bara vid datorn och degade haha, svarade på kommentarer och snapchatade med fina Tea!
Ska upp och rida sen, uuuttt. Sen blire väl tv-serier, what else? 😉 xx

34 reaktioner till “midsommarafton i bilder”

  1. Så härligt!
    sv: Nej, de står typ första januari eller något , och de är ju typ då "alla hästar" fyller år, när de inte är någon som vet…

  2. Åhh bilderna är verkligen såå fina, som alltid!! :3 Hihi och det var riktigt trevligt att snapchata, det ska vi lätt göra om en dag!! 😉 och tack för länkningen finaste Ida!! 😀 massa kramar!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *