me at the beach

Min lillebror har fotat dessa bilder! Han är bara 11 år, kanske har en fotograf inom sig? 😉 Han börjar iaf tänka som en fotograf ”Jag håller colan i andra handen så den inte syns på bilden!” ”Fota när jag plaskar i vattnet såhär, de blir coolt” ”Nu ligger din lugg fel” osvosv haha!
Någon favorit av bilderna ovanför? Vet inte om jag ska byta profilbild på facebook till någon av dessa ovanför haha..
 
Var ute på dampet himself idag, aka Kalle. Asså ni skulle sätt haha! Han hade så himla mycket energi och kajsdkajssdk, typ rädd för sin egna skugga haha! Men ändå så begav jag mig ut i repgrimma och barbacka, it’s our style lix :):):) Vid ett tillfälle så hoppade han rakt upp i luften och halkade då samtidigt med bakbenen typ så jag hamnade på sniskan vid halsen haha. Vid ett annat tillfälle så kom vi ut ur skogen och de kom en gåendes och satte sig på huk för att knyta skon, ja då plötsligt blir det ett monster som sitter på huk framför oss och Kalle kollar snabbt på människan och försöker sen göra snabb skänkelvikning från den tills han märker att de fortfarande är en människa.. och hans galopp haha ja idag var det ardennergalopp kan jag säga. Fast han är så pigg och galen så tar jag ju inte det lugnt precis, då köttar vi ännu mer 😉 Nej men iaf smackade jag och han for iväg i någon ardennergalopp som seriöst hördes över hela skogen och kollade samtidigt på något i skogen på höger sida och hade du huvudet uppe vid mitt huvdet, stel much ahahahahaha. Och bromsen fungerar alltid, helt sanslöst 😉 Men han var så söt så! Så roligt att han var glad för han fick komma ut lite 😉
 
Diskuterade lite planer btw på midsommar oxå.. hoppas verkligen det blir så som vi diskuterade! Kommer inte säga något förrän det är bestämt så ni får vänta lite hihi, kan ni gissa vad de är för planer? 😉 Har en plan till också som jag ska försöka fixa nu, får se hur de går och vad jag hittar.. xx

39 reaktioner till “me at the beach”

 1. åh så duktig din lillebror är! jag gillar sjunde bilden bäst, den ser mest naturlig och spontan ut med ett superfint leende!

 2. SV: Jaa visst gör den det! =)
  Vad roligt 😀
  Lycka till nästa år med det sökandet, det kan vara riktigt roligt och framförallt nyttigt att jobba ett par veckor =)
  JO jag har ett jobb, på en grill. Var där även förra året 🙂

 3. Åter igen,så fin och fina bilder!!! Du har så fin blogg och bilder! Sagolikt!
  sv: Ja eller hur! ;D Den filmen är en av dom bästa seriöst! 😀 Kram! 🙂

 4. Jättefina bilder!
  Svar: Ah, grillat är godast 🙂
  Mysigt att ligga inne framför serier med. Vad ser du på just nu? Både True Blood och PLL har ju dragit igång nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *