like a dream

Dessa bilderna känns lite som i en dröm tycker jag. Tänk att gå runt bland dessa blommorna, på båda sidorna, så fint! Detta är ju bara ett träd, sen är de rätt så högt upp i trädet men de verkar så härligt haha!
 
Imon ska vi till Kofsa med skolan, för vi har ju ingen skola att gå i, den stängs nu för att de hade såklart kommit överens om fel datum att utrymma den. Det byggs ju en ny skola nu och Skanska sätter typ datum då de gamla byggerna ska vara utrymmda och den ska vara det nu så haha ja. Så i 2 veckor ska vi göra typ fritidsaktiviteter, vara komplediga, göra operation Dagsverk och klassdagen osv. Skönt att inte vara i skolan iaf :’DD
 
Imon är de tältning för 9:orna vid skolan (som vi anordnar själva). Jag ska inte tälta, usch haha. Nej men jag kommer antagligen dö då bland alla mygg så jag säger nej tack :):):) Även så bor jag så nära så lix varför? När man kan sova i sin sköna säng 😉 Sen kommer man nog ändå inte sova så mycket om man nu skulle sova där haha. Det viktigaste också, imon börjar BATB, så klockan 02.00 kommer jag kolla live, ofc!!! Så måste ju vara hemma då haha, allt för mina serier <3<3<3 Taggar satan iaf :’DDD
 
Tror min ponny går på något typ för han är så pigg nu haha, och de är så varmt? Så jag undrar…. typ inne i stallet när man gör iordning så står han och sover och jag bara ”Jaha, idag är du lite seg ja, ja det förstår jag för vi har varit ute på dampritter nu de senaste två dagarna (är ute på dampritter hela tiden dock ehhehe)” Sen när vi kommer ut han bara omggggggggg. Men de är så härligt <3<3<3 Väldigt stor del är nog för han hatar alla mygg och sånt (precis som jag, vi är väldigt lika faktiskt haha) så han måste kubba hehe.
 
Nej, ska sova nuuuu, godnatt ❤ xx

121 reaktioner till “like a dream”

  1. Såå härliga bilder! 😀 Och vad skönt med bara aktiviteter! Eller ja, så länge det är roliga aktiviteter… jag gillar inte heller tältning :p

  2. Jag såg att länkarna inte fungerade, men det går inte att fixa till det heller :/
    Kul att du vill vara med igen, det kommer upp två nya vinnare på Söndag 🙂

    1. Ja sant, förutom myggen och alla kryp haha! Det var dock inte så mycket sånt sen på natten, men kallt var det verkligen haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *