Kofsa med skolaniPhone 5S + Vintique och PS Express. Hur fint är det inte på Kofsa?! Så synd att jag inte hade med kameran!
 
Åh igår när jag gick in på bloggen via mobilen såg jag att jag hade oväntat många kommentarer och besökare och såg då att jag hade hamnat på Blogg.se’s spotlight på höger sida, tusen tack Blogg.se och välkommnar alla nya besökare och tackar för alla kommentarer!! Ni är finast! 5:e gången jag hamnar där nu, riktigt kul.
 
Tältningen igår var väldigt roligt, blev inte riktigt som vi hade tänkt oss med det funkade väl haha.
Idag har jag bara lämnat datorn i skolan och städat skåpet, sista gången man var i den skolan idag! Den börjar rivas på måndag typ. Surt att man ha fått stå ut med allt detta byggande nu och inte får gå i den nya skolan haha, menmen, taggar sjukt mycket till Vägga, ska bli så skönt att lämna Stenbacka och träffa nya människor osv! Och såklart för intresset.
 
Red i ridhuset idag då det har regnat så mycket, hoppade lite oxå. Hoppade jättefint och såå.
Ledig imon, kompledigt, skööönt. Ska kolla på lite American Horror story nu! xx

25 reaktioner till “Kofsa med skolan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *