I Lisas trädgård

Min kompis Lisa har en fantastisk trädgård asså. Bilderna ovanför är fotade där. Gick runt där och fotade efter skolavslutningen när alla var hos Lisa. Kröp på den blöta gräsmattan när alla andra satt och fikade haha!
Eftersom min familj har världens tråkigaste trädgård, eller det är inte ens en trädgård för det finns inga blommor, inga blommor?! Det är helt kjnfaskd att inte ha det haha. Men har redan planerat att mitt hus ska ha värsta trädgården, eller ja, den ska ju skötas och sånt oxå liksom haha 😉 Men iaf några blommor, och körsbärsträd!! Och rosa rosor och syrener och sakdjnadks ja kan sitta här och rabbla upp massvis haha.
 
Ska snart upp till mormor och morfar för måste lämna batteriet till sommarhagen för de måste laddas. Annars händer det inte så mycket idag, har kollat på serier och ska fixa lite mer inlägg och så. Imon ska vi ju till finaste Grammahagen för att fira midsommar med mina kusiner! Detta är nog fjärde året med dem? Vet inte riktigt men de är alltid lika kul och miljön är faaaantastik! Det är ju vid havet liksom :’D Först skulle de bli dåligt väder och då började jag nästan gråta haha men nu står det att de ska vara strålande sol, hoppas verkligen det för de ska knäppas många foton! På min midsommar outfit också, ska ha en finfin klänning som ni får se på lördag. Sover över där så kommer uppdatera imon innan vi sticker dit.
Vad ska ni göra på midsommar? xx

39 reaktioner till “I Lisas trädgård”

 1. 🌸🍀☀ Glad midsommar 💛💙💜💚
  En förgylld trädgård är så vackert. Ljuvliga foton! Alldeles ljuvliga. Jag älskar alla dina foton, ljuset gör mig kär och kontrasten gör mig lugn. Färgerna och känslan i varje foto gör mig så glad och rofylld. Tack!

 2. Så fina bilder och så fina blommor!
  Jag vet inte riktigt vad vi ska göra på midsommar faktiskt. :p
  Men jag önskar dig en riktigt trevlig och fin midsommar! =)

 3. Underbara bilder! Har ingen aning om vad vi ska göra till midsommar. Säkert det gamla vanliga, äta, spela kubb och sedan hamna i matkoma haha

 4. Underbara bilder! Har ingen aning om vad vi ska göra till midsommar. Säkert det gamla vanliga, äta, spela kubb och sedan hamna i matkoma haha

 5. Fina foton! Jag gillar speciellt den romantiska bildredigeringen, det blir väldigt somrigt. Ska testa göra att göra något liknande tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *