get to know me better tag

Beroende av?
lypsyl.. datorn.. mobilen.. sötsaker.. shopping.. musik.. Kalle.. ja listan kan göras lång 😉
 
Vad tror folk om dig?
Haha. Att jag är för högljudd, för dampig, kan vara kaxig, säger vad jag tycker och tänker och är iiiiiinte blyg, bjuder alltid på mig själv.
 
Stämmer det?
Ja de mesta. Att jag är högljudd, ja skriker typ alltid :):):) För dampig, jaaaa, får damp om jag är med någon som inte har damp :):):) Kaxig, ja de kan jag vara, men inte mot folk som jag tycker om haha 😉 Säger alltid vad jag tycker och tänker. Är inte blyg nej och bjuder alltid på mig själv.
 
Vad får du ofta komplimanger om?
Ja på bloggen får jag de för mina bilder, bloggen, hur jag skriver, att jag är rolig, hur jag redigerar osvosv. (TACK ALLA FINA <3) Irl, ingenting typ haha nej men ofta om bloggen och ofta min klädstil.. att jag är rolig och sånt haha!
 
Brukar du skatta för dig själv?
Jaaaaaaa heeeeela tiden!! 
 
Nästa mål i ditt liv:
Att säga mer ja och göra mer saker som jag vill göra.
 
Hur svarar du i mobilen?
Oftast säger jag inte ens hej, t.ex till kompisarna eller föräldrarna osv så börjar jag bara babbla 😉 Men annars är de typ HEYYYYY DÄÄÄÄÄÄÄ till alla kompisar och även föräldrarna. Om de är någon random som ringer svarar jag ”Hej det är Ida” eller något sånt hehe.
 
Vem ringde dig senast?
Hmm de var min dub Malou tro jag.
 
Antal timmar sömn inatt?
8h30min, 02.30-11.00 för er som antecknar :):):)
 
Brukar du komma i tid?
HAaaaaaaa, nej, typ aldrig. Om jag kommer i tid så är det ett under :):):) Går i familjen asså. Nej men nu t.ex till skolan måste de ändras för ska med buss lix hehe.
 
När mår du bra?
När jag är med Kalle. När jag får vara med djur. Men även med kompisar och familj/släkten. När jag få sitte nere i mitt rum och blogga ;);););) haha
 
Hur känner du dig nu?
Braaaaaa, livet är på topp nu ja.
 
Vanligaste färg på dina kläder?
Ljuuuuust. Pastelliga färger och så. Blommigt. Vitt.
 
Är du aktiv i skolan?
Nu är de ju sommarlov yäää. Men både ja och nej. Sista terminen nu var riktigt seg och ja, dog typ, var så himla trött på den så visste inte vad jag skulle ta vägen, oxå för bytte av ungefär 300 lärare och sånt. Men gör alltid de man ska göra, lämnar in i tid och så. Ska bli så skönt med nytt nu, kanske kan få tillbaka aktiviteten, troligtvis för man får göra en del saker som man tycker är kul och har valt att göra.
 
Favoritdryck på morgonen?
Hmm, juice, Icetea, mjölk, vatten haha, I don’t know really
 
När brukar du oftast gå och lägga dig?
Skoldagar 23.00-00.00 haha. Annars alltid efter 00.00-01.00. Nattuggla är jag.
 
Är du blyg?
Nej och nej och nej. Men de beror väl inför vilka också och vilka man är med.
 
Sysslar du med någon idrott?
Jaaa hästar <3 Just dance ni vet ;);) Men har hållit på med massa olika, gymnastik höll jag på med i säkert 5 år eller något. Hopprep, dans, testat friidrott m.m m.m.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Svår fråga. Men nej, tror inte det faktiskt.
 
Listan är tagen från denna fina tjej!!
 bjussar på två bilder på mig.

21 reaktioner till “get to know me better tag”

  1. Såååå himla kul att läsa dina svar på detta hihi, och tack så mycket för länkningen också fina du!! :D<3
    SV: Hihi taack vännen min, och det var förresten så lite så! 😉 Ja men eller hur visst är det kul med listor, finns ju så många olika hehe! ;D hoppas du får en underbar dag, kramis ❤

  2. Bedårande foton på dig! Vart är spetstoppen ifrån som du har på första fotot? 🙂 Vill gärna se en helbild på den, love it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *