för min kusinvitamin är så himla bäääääst

Lite bilder från min kusins student!! Älskar nionde bilden, känslan är verkligen bara lyckalyckalycka!! Kommer superfina studentbilder i motljuset på henne i annat inlägg sen!
 
Jag ska snart in till Best Western och äta med familjen, ska bara fixa mig först. Blir troligtvis ceasarsallad, ni vet min kärlek till det, eller ja sallad överhuvudtaget, men ceasarsallad är bäääääst!
Idag har min lillebror haft skolavslutning så farmor har varit här och vi har ätit lite tårta och så. Sen så började de åska och regna tusan och då sprang jag och Isak runt ute i regnet och åskan i trädgården, så himla härligt ändå haha :’D Har varit och kollat till Kalle och Zaki också när de regnade och åskade som mest och de bara stod där och chillade haha 😉 De hetsar ju inte upp sig precis.. inte för något haha.
Nej måste fixa mig nu!! xx

26 reaktioner till “för min kusinvitamin är så himla bäääääst”

  1. Stort grattis till henne 😀 och vilka härliga bilder, önskar att man själv hade fler sådana från sin student. Den enda som fotade då var morfarn i äkta paparazzi anda ^^ regnade dessutom så man såg rätt så sliten ut 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *