cheesecake i glas

Detta är så himla gott och enkelt! Har inget speciellt recept, brukar alltid höfta (följer inga mått). Men jag har detta i den ovanför – Philadelphiaost, rivet citronskal, florsocker, vaniljsocker, sen digestive och hallon.
Rör ihop philadelphiaost, rivet citronskal, florsocker och vaniljsocker, ta bara lite och prova er fram och smaka. Sen har jag frysta hallon och en del värmde jag i mikron så de tinade och sen varvade jag med hallonen, digestive och röran med philadelphiaosten. På toppen tog jag frysta hallon (de hade bara legat och tinat lite). Så himla gott!! Man kan såklart ha andra bär/frukt om man vill det! Man kan ha i créme fraiche i röran också om man vill, de blir lite friskare då, inte lika kvalmigt.
 
Ska upp och rida snart, ut och kötta såklart. Kusinerna m. familj kommer hit idag och ska sova över för båda två ska spela fotboll här. Blir antagligen mycket damp och bad eventuellt, ska äntligen då testa mina nya bikinis!! De kommer upp ikväll troligtvis, är så himla nöjd med allihopa!
xoxo

23 reaktioner till “cheesecake i glas”

  1. Ser himla gott ut det i glaset!! För övrigt vill jag bara säga att du har tagit super fina bilder i bloggen. Har du några fototips? Kram

  2. Superfina bilder! Jag följer nu din blogg ^.^ Jag skulle jätte gärna vilja veta vilken kamera du använder och hur du redigerar bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *