butterfly fly away

3 bilder från igår när jag fotade lite makro, första gången på länge som jag fotar fjärilar, i mormor trädgård är det ju massor för hon har så många blommor, de är så himla vackra asså! Använder close-up filter som sagt när jag fotar makro, vill gärna köpa ett makroobjektiv, ska göra det men högst upp på listan står en ny kamera nu.. 😉
 
Idag har de inte regnat! Ett under, men ja, det har de inte gjort! Har varit hyffsat varmt också, vinden är lite kall bara. Igår snöade/haglade det i Mörrum, så hela golfbanan som ligger där var helt vit, helt sjukt?! Hur de kan snöa i juni :):):) Men hoppas verkligen det vänder, iaf till min födelsedag 13 juli. 16 årrrrr, längtar asså! 
 
Skrittade ut med min prins idag, jobbig ritt igår. Han hade nog lite träningsvärk haha, men vi tog, som vanligt, hindret i slutet på rundan (ligger typ precis vid vårt stall). Hoppade verkligen jättefint och avvaktade och sen hoppade och inga studsningar/dra-ner-huvudet-damp-och-in-i-grenara efter hindret haha, bara för han inte orkade 😉 Annars brukar han rusa till hindret och hoppa värsta kajnsakdjn och sen dra ner huvudet in i grenarna och studsa efter, sööööteeee, han älskar det hindret och vet alltid att vi ska ta det och efter det är vi hemma i stallet haha 😉
 
Serier står på schemat nuuu, xx

38 reaktioner till “butterfly fly away”

 1. Fina bilder! Bara undrar en grej, hur många px sparar du dina bilder i photoshop? För mina bilder har fått rätt dålig kvalité på senaste tiden och jag vet verkligen inte vad det är för det blir så efter photoshop och när de kommer upp på bloggen så undrar ifall du tror det kan vara när jag sparar bilderna i ps? 🙂
  Kram!

 2. Jätte fina bilder! det blir så fint med makro bilder. Ja, underligt det där med snö i juni. Konstigt. Hoppas på bättre dar nu 🙂 hoppas att han inte har träningsvärk nästa gång 🙂 ha en fin kväll!

 3. Jättevackra bilder!!
  Här var det första dagen på länge i går också som det inte regnade och i dag skiner solen – helt otroligt, kanske blir bättre väder nu äntligen =)

 4. Och fjärilar som är så fina!
  Svar: Tack snälla 🙂 Är själv väldigt nöjd med mitt köp.
  Ja, vi har verkligen en helt fantastisk natur här i Sverige. Så förstår att det är riktigt kul att fota den. Och det är väldigt fint att kolla på med 🙂
  Haha, ja jag håller med dig. Det är ju verkligen som ett beroende.
  Ha nu en bra lördag!

 5. HERREGUD vilka vackra foton..fjärilar står för förändring tycker jag 🙂 hoppas att ni har bättre väder än oss här i GBG åska och spöregn 🙁 vart tog sommaren vägen.
  Ny post ute en inredningsbutik från Norrland ingen får missa 🙂
  Ha en härlig helg.
  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

  1. åh tack så himla mycket!! ❤ ja idag har de varit helt okej, sen ska det bli åska osv, men i helgen ska det troligtvis vända 😀

 6. Så fina bilder, enformigt och så, haha.
  Och jag vet att jag har skrivit det förut men jag säger det igen: ljuset i dina bilder är ju heeelt magiskt! Blir i princip blown away varje gång jag kikar in här tror jag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *