beautiful sunset

Har publicerat väldigt mycket på solnedgångar haha, men har så många bilder hehe, hoppas inte det blir tråkigt? 😉 Ovanför är iaf vid Grammahagen vid havet.
 
Idag har inget hänt, som vanligt typ. Vädret ska typ äntligen vända i helgen, omg, ska bli så himla skönt, då kan men ju planera och göra saker oxå haha!
 
Berättar väl, som vanligt, om vart jag red Kalle idag dååå 😉 Red Birgittas kurva (som vi kallar den för det var en som hette Birgitta som körde ner i diket i en kurva hahahah lol) och kan säga att i början så var Kalle typ helspänd och allt var läskigt för vi träffade på massa släp och läskiga saker, även var det några minishettisar som var framför oss som var lite läskiga haha. Men sen blev han lugnare. Vi kom in i skogen och galopperade och så och kom sen ut på grusvägen och där finns de en backe som vi alltid galopperar upp för och de gjorde vi och mitt i den kurvan så, vet inte vad han skulle göra men jag tror han bytte galopp och om de blev korsgalopp idk men då var det något i skogen på vänster sida så han flög upp samtidigt som han bytte galopp och köttade upp för backen och typ stannade och flög i luften och bockade haha söteeee!
Ovanligt nog så berömmer jag honom alltid honom för detta hahaha, så länge det inte är farligt för mig eller honom. Han har rätt att få ha damp och bli glad 😉
 
Imon är det måndag och ännu en dag då man inte ska göra något, får väl ta mig i kragen och göra något, men vad?? Ska åska oxå imon typ, funny :))))) xx

33 reaktioner till “beautiful sunset”

 1. Men alltså.. Så himla fina bilder! Det ser ut som ett sagoland!
  Svar: Tack så mycket 🙂
  Jag tycker absolut inte att han är ful, men det är något med hans ansikte som inte tilltalar mig. Vet inte om det är näsan eller vad det kan vara, men föredrar som sagt Dash 🙂 Får väl se hur dem gör med alla i andra säsongen.
  Ha en fin måndag!

 2. Men jöööösses vad vackert alltså! Grym du är!
  Jag får alltid världens fotolust när jag ser dina bilder, & inspiration 🙂
  sv: Ja verkligen kul att få hem lite på posten 😀 Ska se om den är bra snarast, inte hunnit än 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *