avslutningsmiddagen

Lite halvdåliga bilder från idag hehe. Skulle ta med kameran men såklart så glömde jag den, konstiiiiigt.
Avslutningsmiddagen var verkligen suuuuuperrolig och så himla härlig! Jättegod mat, trerätters, och fantastiskt sällskap. Bjöds på massa underhållning och lärarna hade verkligen lagt ner sin stjäl i detta haha! Vår mentor, Markus, hade skrivit en låt till vår klass, 9A, den var suuuperfin verkligen!! :’D Lärarna visade också hur en vanlig lektion såg ut med 9:orna och hahahahahhahah, sååå klockrent hahaha! Avslutades med dunk sen. Tackar för en underbar kväll!
 
Har varit en rätt så hetsig dag annars. Eller ja inte på förmiddagen kanske. Har ju varit ledig idag men skulle upp imorse för att ta ut Kalle och Zaki till betet, vi har ju vänjt dem nu så har släppt de helt nu! Sen när jag kom hem gick jag och la mig igen haha, var uppe vid 7 lix för mamma skulle jobba. Klarade av Watch dogs sen, huvuduppdragen iaf 😉 Mamma kom hem och skulle då kubba in till stan för att klippa luggen och köpa lite smått, strumpbyxor, smink m.m. Hittade 3 suuuperfina bikinis som fick följa med hem!! Alla fanns i min storlek och de är såååå snygga. Alla är ju typ slut överallt, är så sen haha. Men de kommer upp på bloggen!
Åkte sen till tandläkarn för skulle kolla tänderna (duuuh) men de var typ jätteförsenade och jag behövde ju hem och fixa mig så vi fick boka en annan tid, sega eller vad :):):) Stressade satan här hemma för att bli klar och sen till middagen!
 
Imon (eller idag) är det klassens dag och vi ska till glassbåten heheheh, sen Kollevik, frivilligt. Det ska typ regna imon så vi får se hur de blir..
Kalle ska få nya skor imon vid 15.00, ska hinna rida innan dess och sen duscha och sen kubba till min kusin Freja som ska fixa gelénaglar till mig, loooove. Tack fina Freja!! Skriver de redan nu hehe 😉
På torsdag är de skolavslutning och sen loooooooooovovoovovovvoo!!!!!! Fullt upp dagarna innan iaf haha 😉
Nej nu måste jag sova, godnatt xx

4 reaktioner till “avslutningsmiddagen”

  1. Grattis till avslutningen! 😀
    Jag vet inte om det är sådana tävlingar du vill bli tipsad om, men jag har en dagensblogg tävling på min blogg och det skulle vara jätte kul om du ville vara med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *