malous rosor

Rosa rosor och ny pensel = perf. Blev väldigt nöjd med denna penseln, passar mig perfekt!
 
Idag kom mitt paket från Nelly. Det innehöll lite smått och gott, inga kläder då jag har köpt så mycket på sistone meeen de har ju såna otroliga reor nu så ja haha.. 😉 Kommer kanske visa det jag köpte när de väl bli klart i rummet. Imon kommer troligtvis paketet med böckerna, so excited! Vill läsa hhehe, kommer bli så gött!!
 
My sov över här igår till idag. Vi satt och skypade med Linnea, fixade med bloggarna och kollade på pewds. Kollade på serier gjorde vi också. Och badade heheh.
 
Mååste ta och redigera bilder nu. Och juste, städa, städerskorna kommer imon såå ja, rensa kläder måste jag med göra, och duscha. Haha är så seg asså :’) Ska kanske ha en bloppis på bloggen oxå.. synd nog så har jag skänkt (okej, det är ju inte så synd egentligen, det är ju bra) massor av mina kläder för de var nog för fula för att sälja hehe, kunde ju haft dem nu, då skulle jag haft 12939129 st plagg haha :’) Menmen, kanske ska ha det, får se! xx

22 reaktioner till “malous rosor”

 1. Så tjusiga blommor!
  Svar: Tack 🙂 Gillar dem jag med.
  När man är så pass kass på design och skit är det skönt att det finns folk som är grymma och som kan hjälpa 🙂
  Hoppas dagen varit bra!

 2. Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaackraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilder!!!!!!!!!!!!

 3. Otroligt vacka rosor!
  Alltid kul med paket, men från Nellys rea är extrakul 😉 Går inte att låta bli att klicka hemma massor ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *