legendariska

De legendariska bananpannkakorna dååå! Längesen jag gjorde det, men åhh så gott de var idag som frukost/lunch! Perfekt med hallon, mango, sirap och kokos.
 
Ännu en dag med 30 grader, härligt. Dock så sitter jag ändå inne lol, lanade Star stable innan såååå. Asså jag och mina spel haha! Sims oxå, 4:a, kommer ju ut 4 september omg och jag har ingen dator till det, panik. Har ju Mace men honom installerar jag verkligen inte på, då dör han direkt :’D Nej men behöver ju en speldator, hoppas att mamma och pappa snart ska byta för isf kan jag använda den, kommer dö om jag inte kan spela sims när de direkt kommer ut, det kommer vara epiiiic!
 
Var ute nu ikväll med Kalle, går ju bara på kvällarna då det är lite svallare iaf hehe. Men han var duktig, han gått lite sisådär för oss nu på sista tiden men vi kämpar, aldrig ge upp!
Hoppas ni har det bra i varmen!! xx

28 reaktioner till “legendariska”

 1. Åh, det där ser inte helt fel ut. Nu blev jag hungrig med 😉
  Svar: Ja jag gillar dem väldigt mycket och ser fram emot att få inreda med dem.
  Vad tyckte du om senaste PLL? Äntligen är Caleb tillbaka alltså, såå snygg! 😉
  Ha en bra fredag.

 2. ser supergott ut! jag har bara en fråga och du behöver ju inte svara om du inte vill men vilket objektiv använder du och vart redigerar du dina bilder? :*
  Sv: åhmen tack finis!!!!

 3. Pannkakorna såg jättegoda ut 🙂
  Åh jag är också jättepepp till Sims 4. Tack och lov får jag låna min sambos speldator. Tror inte min laptop hade klarat av spelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *