hur kan träd med vanliga gröna löv vara så fina

Tog dessa bilderna hos Malou idag. Hur fint? Fantastisk ljus och älskar min nya kamera haha.
 
Ja var hos Malou idag och fotade kattungarna. Ida var där med och vi bytte lite presenter för jag och Malou har ju fyllt år. Dock fick vi inte alla för Lisa och Nina kunde inte komma, så de får bli en annan gång hehe 😉 Men fotade kattungarna jaa, och allt annat, rosor, fjärilar och sånt hehe. Kattungarna var såååå himla söta! Måste sätta mig och redigera dem!
 
Har ridit Kalle nu ikväll också, stack till flygfältet och han var såå pigg haha! Så himla söt och han raceade överallt och de var så himla roligt och jag bara skrattade hela tiden och började typ gråta lol, för de var så kul då. Han gjorde några såna ”tvär-stanna-och-börja-bocka”, är så van vid det nu så sitter ju som klister på honom 😉 Nej men vi köttade jaooo.
 
Imon ska jag inte göra något, så skönt! Längesen jag inte gjorde något 😉 Så tänkte att jag skulle redigera massa bilder och sånt. Hoppas ni har de braaa xx

24 reaktioner till “hur kan träd med vanliga gröna löv vara så fina”

 1. Åh, ska bli kul att få se bilderna på kattungarna. Det är typ det bästa jag vet 🙂
  Svar: Ja, först Awkward som jag älskade och nu denna som även den är grymt bra! Den handlar i stora drag om en kille som åkte in i fängelset för bedrägeri typ men får en chans att samarbeta med FBI för att ta fast andra brottslingar inom den genren. Väldigt bra serie!
  Låter som en bra vecka det! Jag tog igen de två avsnitt jag inte hunnit med igår, så nu är jag redo för alla nya. Tre stycken finns ju att se på idag 🙂
  Ha en fin start på veckan!

 2. Som vanligt är dina bilder superduperkanonfina, men det perfekta ljuset och bara så himla härliga och färgglada!! :DDD
  SV: åhh men det där lät verkligen hur bra och kul som helst dubbis!! :’D och det var så lite gullet :*****
  Ha en riktigt fin dag nu finis, kramkram! ♡♡

 3. Tack för dina fina ord om mina små bebisar 🙂
  De här bilderna var ju helt fantastiskt fina! Vad duktig du är på att fota.

 4. Åh vilka fantastiskt fina bilder! 😀
  Superfin design du har, helt otroligt att man kan vara så duktig, märks att du lagt ner mycket tid på den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *