fkn nause

F.k.n a.m.a.z.i.g var det asså. Vill bara tbxtbxtbxtbx och mer tbx. Nu för ett dygn sen gick man hem från torget, där seriöst magi hade uppstått haha. Nause var helt amazing och jag och Ida krigade ofc längst fram och de var ett tag när de tryckte som kasjdnaks, så man bara flög in i staketet osv haha (har blåmärken från det lol), men vi sa det, aldrig att vi lämnar platserna, och de var såååå värt det. Nause var så bra så jag vill gråta nu seriöst haha! Alla som har mig på snapchat (kallekalops, ADDAAA!!) har ju sett mitt spam på alla låtar och när vi sjöng, skrek och dansade. SÅÅÅÅÅ BRA!!! Kommer inte tveka en sekund om jag får tillfället att se dem igen!!!
 
Förlåt för bloggningen är lite dålig nu, och har inte svarat på era kommentarer på länge heller. Men det är bara för att det är ju Östersjöfestivalen här nu så är inne där hela dagarna och så. Imon är det vår årliga tennisturnering hos oss, som vi alltid har, kommer massa folk och de är superkul haha 😉 På lördag ska jag nog in en snabbis till östersjö igen. På söndag till Malou och så kommer alla tjejerna så ska vi dela ut presenterna och sen ska jag fota hennes kattungar :’DDD Så fullt upp dessa dagar nu, men nästa vecka kommer jag tillbaka som vanligt!! Hoppas ni har det braaaa! xx
Btw har shoppat såååå mycket nu också så måste visa allt det! Och måste knäppa massa mer foton med min nya och lära mig den, har ju inte hunnit typ hahah!

8 reaktioner till “fkn nause”

  1. NEJ? Skojar du? Bor du i Karlshamn? och var på nause på östersjö? Jag såg också dom igår på östersjöfestivalen. Dom var grymma! Synd att jag inte såg dig:( Jag har sommarstuga här!

  2. Gud så roligt! Hlet underbara bilder du delar med dig av, åh så kul 🙂 Ha en underbar lördag fina du, hoppas din dag blir grym! Kram!

  3. sv; enligt mig är böckerna sååå mycket bättre än filmen, så du borde läsa böckerna eftersom dem är jätte bra. sen är böckerna på engelska bäst 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *