Fina Zebbe

Detta är söta Zebbe! Linneas grannes hund. Ägarna frågade om vi ville gå ut på en promenad med honom för de var inte hemma, och ofc ville vi det, kunde ju knäppa dessa fina fotorna då! Älskar ljuset och han var väldigt duktig modell, fast han orkade inte göra så mycket, utan bara sitta och vara söt, men det räckte bra för mig haha! :’D
 
Ligger nu nere i mitt kalla rum som jag typ har gjort hela dagen för de är inte lite varmt ute :):):) Jag tänkte sola idag för mina böcker skulle komma men de gjorde dem inte såå 🙁 Måste göra något när jag solar, tycker det är väldigt tråkigt att sola liksom, därför är jag likblek, menmen haha.
Ska upp till Kalle snart, skritta ut en runda, eller om vi går, vi kommer ju typ dö värme-döden haha.
Händer ingenting annars, kollar på serier hehe. Det är 25 dagar till skolan börjar, herreguuuuuuuuud säger jag bara. Hur kan det gå så himla snabbt?!?! Fattar inte.. jaja, intressant att börja på gymnasiet iaf hehe.
xx
 
Edit: Detta inlägget skulle komma upp långt innan, konstigt nog så laddades det inte upp? Jaja, det kommer upp nu hahah.

40 reaktioner till “Fina Zebbe”

 1. Asså Ida sluta ta så fina bilder!! Jag blir helt till mig i varje inlägg haha! Du har verkligen perfekt ljus på alla och de är bara så fina!!! :’DDD
  SV: Hihi men tack så mycket själv finaste du!!! :******
  massa kramar till min dub!!!❤❤

 2. håller med ovanstående kommentarer, dina bilder är _alltid_ så himla fina!!!! ljuset färgerna skärpedjupet allt<3<3 :’)

 3. Så söt hund och fina bilder!
  Känns lite konstigt att det bara är 25 dagar kvar av sommarlovet. 😛

 4. Åh vilken fin hund 🙂
  Håller med om att det är tråkigt att sola, roligare om man har något att sysselsätta sig med samtidigt 🙂
  Och jaa sommare går såå snabbt! :O

 5. Tycker också det är sjukt tråkigt att sola, men lyssnar pålite radio och plågar mi så går det tillslut :c xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *