dreamcatcher

Här om dagen var jag ute och fotade mina drömfångare i träden. För jag älskar drömfångare 😉 Tänkte faktiskt kanske tävla ut en sånhär stor som den ovanför, fast i en mörkare rosa färg, eftersom jag har denna ljusrosa, skulle ni vara intresserade av det? 
 
Var och badade med hästarna idag igen hehehe. Och Kalle han var så himla söt, han sov i vattnet! Han stod där ute jämte mig och sov med halva mulen nere i vattnet i min famn hihi, dog seriöst, synd att jag inte kunde ta bild :’) Nästa gång måste vi ha fotograf med oss! Men det var iaf jättehärligt och vi simmade supermycket hehe.
 
Måste snabba mig upp nu för ska äta hemgjorda hamburgare, gooott!! xx

33 reaktioner till “dreamcatcher”

 1. Åh, så fint! Och ja, hade verkligen varit intresserad av en sådan tävling 🙂
  Svar: Ja, hon är galet vacker!
  Haha, ja men gör det.
  Nu har jag iofs inte sett senaste WoEE ännu, men jag gillar verkligen det som varit såhär långt. Och hoppas typ på att Ingrid och Dash ska bli tillsammans 😉 Har du sett de senaste avsnitten? 🙂

 2. Just nu har jag en ”dagens blogg” uppe på min blogg! Det enda du behöver göra för att delta är att skriva att du är med på inlägget med rubriken ”VECKANS BLOGG” 😀 obs, förlåt ifall du inte tycker om kommentarer som dessa.

 3. Älskar bilderna! Det är typ sånna bilder jag försöker sträva efter när jag försöker fota.. men jag har än sålänge inte lyckats xD
  Super vackra i alla fall 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *