things about me

Jag lyssnar sönder på nya låtar lika snabbt som jag hittar dem typ haha. Väldigt tråkigt menmen 😉 Det är några få som jag aldrig tröttnar på och kan lyssna på repeat i timmar haha, t.ex Say something, A drop in the ocean, Never say never (med The fray), Come home och Goodbye my lover. Som ni märker så är alla dessa låtar lugna låtar och har ett väldigt fint budskap, och alla har med stelena och göra haha!!
Detta kanske inte är om mig, eller jo, han är min andra halva. Kalle kommer stanna hos mig tills han somnar in, jag kommer aldrig sälja honom.
Jag har helt självlärd när det kommer till fotografering, redigering, kodning, ”NH” (om man säger så haha) och filmning. Såklart så har jag ju läst på nätet och sånt, men inte gått några kurser eller någon som har lärt mig, utan jag har sökt reda på allt själv och ”lekt” (asså typ försökt och testat olika saker) med allt.
Jag älskar sallader, tycker typ det är de godaste som finns och så himla fräscht! Tar ofta sallad när vi är ute och äter och på Mc osvosv.
Jag hatar kyla och älskar värme haha.
Jag älskar alla typer av djur (förutom insekter blääää) och vill typ ha en bondgård när jag blir stor haha! Nej men vill typ bo jämte en så jag bara kan gå dit och hälsa på alla djur, ta foto på dem, lära alla trix osvosv :’)

Ska snart upp till stallet. Det börjar bli mörkt men kanske hinner brodda och kubba till JSB (ängarna) i full fart och busa lite med Kalle. Har snöat hela dagen! Tar med kameran om någon kanske kan fota.. dock vet jag inte om jag hinner hehe.

37 reaktioner till “things about me”

  1. FATTAR INTE HUR FOLK HITTAR NY MUSIK!!!! Är så himla sämst på det.. hur gör man?! lyssnar också sönder låtar med en gång typ men är sköldpadda på att hitta nya… dilemma ååhh.
    Och thumbs up till dig som är helt självlärd!! :’DDD
    oCH JAAAA ÄLSKA SALLAD! haters gonna hate B)
    ha det braaaa kraaam

    1. NEJ INTE JAG HELLER!!!! Har typ 300 listor som jag följer bara för att hitta ny musik hahah :’DDD Åh ja tack hihih :’DDD JA SALLAD ÄR SÅ HIMLA GOTT!!! Och man är alltid lagom mätt efter oxå! Kan dock vara så bara för att man inte äter typ fetmat, då typ sväller man haha! Men sallad man är så himla nöjd efter det asså haha!! Detsamma!! xoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *