pinky dream – action 1

Nu känner jag mig som värsta mastern här! Action-mastern :):):):):):):):) Grymt kul att göra actions asså, speciellt previewen här ovanför haha, älskar sånt! Blev väldigt nöjd och även med TOU (terms of use) som kommer med när ni laddar ner.. dömdömdööööööm.. MIN FÖRSTA OFFICIELLA ACTION!! Hahahah. Pinky dream heter den och många ville att jag skulle ladda upp denna som action!
 
HÄR är nerladdning till den. Den är i zip så ni bara dubbelklickar på den om ni har mac och om ni har windows så högerklickar ni och väljer extrahera filer (?), sen har ni mappen där! Glöm inte läsa igenom min fina TOU också ;);)
Och som det står i den, credit skadar verkligen inte!! Blir superduper glad då :’D Och skriv gärna om ni har använt den så jag kan kolla på er bild 🙂 Om ni har några problem, säg till mig så försöker jag hjälpa er! Och ni kanske undrar hur man använder actions? Sök på google eller youtube så finns det massor av tutorials, ska försöka fixa en själv så snabbt som möjligt!
 
Hoppas ni blir glada!! xoxo
 
Btw!! Vill ni att jag ska fortsätta att göra actions såhär? Kanske en i månaden eller något 🙂 Sjukt kul! Känner mig väldigt kreativ osv nu hahah, först bakgrundsbilderna till datorn sen detta, vad blir här näst, kanske penslar, textures eller fonts?? Haha vet inte asså :’D

68 reaktioner till “pinky dream – action 1”

 1. Jättesnygg redigering! Har inte riktigt kommit in i det här med actions än, tycker om att pilla med bilderna var för sig. Men kanske borde ladda ner och prova, kan tänka mig att det spar rätt mycket tid! 😉
  Fint namn du har också 😉

 2. Laddade precis ner denna och ska testa med den på några bilder 😀
  Tycker det skulle vara jättekul om du fortsatte göra actions osv 😀

 3. Åh, jag älskar att göra egna actions! Använder actions för de sista "touch up:en" på mina bilder, annars gör jag all redigering själv eftersom bilderna varierar så mycket 🙂
  Om det är många som frågar dig hur du redigerar eller frågar efter fler actions, så tycker jag allt att du ska göra fler! Om du har brist på idéer så kan du alltid göra actions efter årstider, t.ex varmare färger för sommaren och kallare för vintern/hösten 😀

  1. Ja det är såå roligt!! Ja gör med all min redigering själv, har typ jääääättemånga actions nerladdade men använder inte dem haha, typ kanske testar dem då och då för att få inspiration och kolla vilka lager de använder, typ bara "åh kan man göra så! det måste jag testa!" haha :’) Första gången jag gör min egen nu! c:Ja ska göra det! Tack för tipsen!! :DD xx

  1. Finns massar guider på nätet och på youtube, tänkte att jag skulle göra en egen oxå 🙂 Men man laddar ner den, sen bara dubbelklickar du på filen du har laddat ner och då kommer det komma en ny mapp till den mappen du är i (om du förstår vad jag menar hehe), du går in i den mappen som heter pinky dream (?) eller något hehe, sen så finns min action där och min TOU (terms of use), du dubbelklickar på min action sen så kommer du ha den i ditt photoshop under funktionsmakron! 🙂 Du hittar funktionsmakron under Fönster – Funktionsmakron 🙂 Hoppas de funkar, sök på youtube! kram

 4. ÅÅÅHHH VAD FINT!!! Försökte ladda ner den men den funkade inte i mitt photoshop cs6 </3 (Fixa gärna det vill verkligen ha denna actionen *tindrar med valpögon mot dig* ville ju pröva att lägga actionen på mina palmfoton (a) HEHE
  älskar dian redigeringar ok
  och tror du har rätt i detta med varma tonen, tycker fotona blev väldigt åt det kalla och gröna hållet, NO ME GUSTA!

  1. åh tusen tack!! :’DDD Åh vad var det som inte funkade? 🙁 Jo förstår det, ska försöka fixa den om du förklarar vad som händer heheheheh åh tacktacktack <3 hehe, ja, varm ton <3<33<<3<3<3 kall ton </3</33</3</3<//3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *