my favourite hot chocolate

Min favorit choklad! Notera att det är jordnötssmör med digestive på kanten 😉 Ni hittar receptet HÄR!
 
Har precis kollat på massor av serier som jag har legat efter i då jag inte har haft tid eller glömt bort det hehe. Det är bara TVD och TW som jag kollar live eller direkt på morgonen, de andra kollar jag på i skolan eller senare hehe 😉
Streamar genom vår Apple TV, sjuuuuuuuukt bra!! Kan snart kalla oss officiellt Apple-nördar, bara iMac saknas nu ju haha 😉 Men i vilket fall som helst så har vi Apple TV här uppe vid en av våra tv-apparater, visste inte rikitgt vad den gick ut på för några år sen men sen så blev man ju aksdakjnskjan i Apple så då tog man reda på allt haha. Man streamar med iPhonen eller iPaden, Macen går också men bara via iTunes tror jag, whoopsi man kan visst streama via Macen med, så man ser hela skrivbordet, precis som med HDMI, sjukt gött!! Eftersom man kan se på swefilmer med iPhonen eller iPaden jättelätt så är det verkligen asbra! Och det går jättesnabbt och är så smidigt då man inte behöver några sladdar eller något! Vi ska nog köpa en till mitt rum oxå eftersom jag bor i källaren och min box bara hackar hela tiden så då kan vi lika väl avsluta den och köpa en Apple TV ist så kan jag streama direkt det jag vill kolla på! Så bra 🙂
 
Idag har det bara regnat, regnat, regnat, regnat och regnat lite till! (= inga nya foton, döda mig) Skulle cykla hem i ösregnet, inte kul, och skjusade Ida och kom då på att hon kan lika väl hänga med mig hem så kan vi kolla på lite serier och sånt. Så det gjorde hon och när vi kom hem var vi dygnsura så vi bytte till mys och sen gjorde vi smoothie och satte på tv-serier, jättemysigt!

Kalle får vila idag då jag dör efter skolan, DEN SÖG FÖR VI FICK VÄRLDENS DÅLIGASTE SCHEMA, BÖRJAR SERIÖST GRÅTA BARA JAG TÄNKER PÅ DET, så såklart rev jag sönder mitt schema när jag fick det, så jag inte blir påmind om det hela tiden, dock kommer jag bli det eftersom man går i skolan 24/7 :):):):):)
Han fick iaf vila och sen får vi se imon hur vi gör med dampritten, har regnat hela dagen idag, jättemycket, och vi tänkte rida till Björken imon och hoppa men tror de kommer vara lite för blött he he he. Så vi får se hur vi gör!
 
Fredag imon iaf, YÄY! Imon blir det också bio, premiären av Wolf of wall street och alla säger att den är asbra och den verkar vara jääääääätterolig!! Btw så har jag glömt att berätta, eller har jag skrivit detta? Att paranormal activity: the marked ones var jättebra!! Tyckte verkligen om den då den innehöll humor oxå! Men det verkar som om den är en sån film som man antagligen älskar eller typ hatar haha!!
xoxo

68 reaktioner till “my favourite hot chocolate”

  1. Var paranormal alltså bättre än de andra?? Tyckte om 1:an och sen gillade jag inte de andra! Haha
    – btw, DAT CHOKLAD O__O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *