Idas ”typ” crêpes

Bananpannkakor med nutella och kokos emellan, typ 5 lager haha. Toppas med ännu mer nutella hehe, kokos, lite sirap och varma hallon, såååååå gott så jag kdasdjansdk typ. Men herregud vad mättande hahaha, åt inte upp allt kan jag säga, fast jag ville!!
 
TEEN WOLF IDAG OMG HERRE SÅÅÅ BRA TYP SKRATTADE HELA AVSNITTET HELA TIDEN OMG SÅÅÅÅ BRA OCH ALLA BABES SHIT ASSÅ GUUUUD!!!! Kanska ska göra såna här feels (om mina absoluta favoritserier, som är Teen Wolf, TVD och Arrow!!) typ varje lördag eller söndag då jag lägger in massa gifs från de senaste avsnittet då av mina favorites och skriver lite om vad jag tyckte om de!! För att kasdjnaksj. Även då kanske några av de andra serierna kommer med, om det var ett riktigt bra avsnitt!!
xoxo
 

42 reaktioner till “Idas ”typ” crêpes”

 1. Oj det är många som lägger upp bilder på pannkakor idag och jag blir riktigt sugen själv 😛
  Ritade du många "s-märken" i dina skolböcker när du var liten? 🙂
  Om du inte minns hur de ser ut så finns en bild på bloggen 🙂 kram!

 2. men åhhh va gott, är såååååhär avundsjuk cause är väldigt hungrig och så trillar jag in på dessa bilder.. man blir ju inte lite sugen 😀
  sv: åh tack 😀
  kramis ♥

 3. Ser JÄTTE GOTT ut!
  TEEN WOLF VAR SÅ HIMLA BRA!!!!!! SKRATTADE MASSVIS OCH GRÄT TYP NÄR AVSNITTET VAR SLUT FÖR ATT DET INTE KOMMER ETT NYTT FÖRRÄN NÄSTA VECKA!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *