höjdpunkter under 2013

Har kommit Kalle mycket närmare och rider aldrig med bett längre. Går löst ute i skogen och rider med halsring och repgrimma hela tiden, sånt var inte vår vardag i början av året, då var det trimning och sånt typ haha men usch, sånt är så tråkigt! Nu lever vi livet och Kalle och jag har aldrig varit gladare!
Massa nya flyttade till stallet, bl.a My, Emmie och Alice, love ya :*
Jag, Linneus, My, Alice och Matilda! Sen Emmie ofc som inte var med här dock!
Fick min älskade Mace hihihi, aldrig kommer jag byta till windows igen hihih.
Detta har varit ett bio-år verkligen! Och det kommer nästa också vara, omg vilka filmer som kommer äntligen! Detta året var de bästa Insidious: Chapter 2, The conjuring, The mortal instruments: City of bones (som jag såg 3 ggr på bio haha), 100-åringen klev ut genom fönstret och försvann, Dumma mig 2 m.m m.m.
Imon blir det Paranormal Activity The marked ones!
Mina män, Paul Wesley, Tyler Posey och Andrew Garfield har ju gjort året mycket bättre hihih :’) Kalle är med på denna bild oxå, han är ju också min man hihih
 Snyggaste <3
Alla dampiga övernattningar med alla finisar :’D
Fick min älskade MK-väska nu på jul hihi. Ska fota den!! Även finaste Jofama by Kenza nr 10 oooooch min älskade Mccall hoodie <3
Har ju bloggat hela året! Snart i ett helt år!
Allt det som händer varje år är ju alltid höjdpunkter 😉 Österrike, Östersjö, Ullared några ggr, Göteborg, Liseberg, Emporia m.m.
Bästa Matrei <3
Skrev inlägg om ”Hej! Allt bra? Kika gärna in på min blogg!”, fick då mycket positivt om det inlägget haha
Firade 1 år med världens bästa ponny, den 24:e april. Det firades med tårta till dubben och massa mys <3
Stallfesten med kingarna, bästa hihi
Gjorde helt om mitt rum, som jag fortfarande inte har visat haha, måste göra det!

Har haft min första julkalender på bloggen och det blev succé hihi, även mina första riktiga tävlingar, så jag blev sponsrad.
Pappas underbara 50-årsfest!

Hamnat på Blogg.se spotlight några ggr, sååå roligt!! Massa nya läsare och på bloglovin har antalet prenumeranter ökat med 140 st!!

31 reaktioner till “höjdpunkter under 2013”

  1. sista bilden: DAMN GUURL !! Så snygg ju 😀
    – btw du får säga om senaste paranormal filmen är bra sen!

  2. Hejhej!
    Måste börja med att säga att du har en otroligt fin blogg. Nu till frågan. Jag har skaffat en blogg på blogg.se. Du gör ju dina designer själv så du kan HTML kodning. Men jag kan inte. Håller på att lära mig som attan och googlar massor he he. Men ingen jättebra tutorial har kommit upp och det är lite synd. Jag undrar om du skulle kunna lägga upp lite olika html koder . Eller inte koder men baskoderna? Eller vad man bör tänka på. Tack på förhand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *