from my room

några gamla från mitt rum som jag inte har visat! Några av mina älskade parfymer där oxå hihi, favoriten är såklart Chanel!
 

Denna dag har jag hunnit med mycket! Steg upp kl 07.15 för att ta ut hästarna vid 07.30. Äckligt jobbigt haha. Sedan fixa allt till Kalle och rida ut! Han var jätteduktig! Sen hem och duscha och allt sen upp till Kristianstad till Hööks. Köpte 2 par ridbyxor (jeansfärgade och bruna), brun JH luvtröja, skor och tyglar. Ingen grimma woopwoop, första gången typ haha! Har typ 16 grimmor till Kalle.. Även har jag nu köpt hela min vinröd/brun outfit, så nu kan jag äntligen använda den 😉 Sprang in på Media Markt en snabbis, så kär i allt när jag går där inne, nej inte alls tekniknörd inte alls, speciellt bland Apple produkterna då hihi, även kamerorna. In på Elgiganten sen en snabbis och kolla vad de hade till Mace, inget speciellt, måste till Kjell & Company för de har ju såna tangentbord till Mace. När jag var på Emporia och skulle köpa sånt så hade de såklart alla färger utom rosa haha!
Åkte sen hemåt och inom Eko hallen, där skulle jag egentligen inte ha något men hehe, blev lite inredning till rummet (såna bokstäver där de står LYCKA, perfekt till hyllan som är till Kalle <3 Sen några glasburkar som är så fina till mina kommande projekt och att ha saker i hehe) och även hittade vi en Hackamore-rem (typ? haha) som man kan göra hur många hål i som man vill! Det är ju alltid problem med hack, de ska ju sitta rätt så långt upp.
Åkte mot Stallbyggen sen, köpte det hacket som jag velat köpa länge där, det är såååå himla mjukt och fint! Och det är typ läder? Fattar inte för det är verkligen kajdnakjs mjukt haha. Köpte också rosa grimskaft till min rosa grimma hehehe.
Fick sms av Titte sen att fodret hade kommit så vi åkte till henne och hämtade det, hälsade på de söta kattungarna där, åhhh, de kommer i full fart när man kommer hihi, fotade de i somras!
Och sist men inte minst så åkte vi till Kvantum och postade alla paket till de som vann tävlingarna på bloggen! Så nu är de skickade!
Väldigt härlig dag då man har hunnit med så mycket så man kan pricka av saker från listan haha!
 
Nu sitter jag här, precis kommit hem från stallet (för att hänga upp hönäten och lämna sakerna, och ofc pussa myyyyycket på dubben och visa sakerna han fick, han blev extra glad över det rosa grimskaftet :):):):):) och har nu ätit! Typ dödstrött hehe, men det är bra för har ju vänt tillbaka dygnet nu, på en dag 😉 Men pallar inte skolan, blääää, spyr på den! Hoppas man får bra schema iaf..
xx

34 reaktioner till “from my room”

  1. sv: Det tycker jag verkligen att du ska göra!:)
    Jag har dragit igång en frågestund på min blogg och skulle bli otroligt glad ifall du kunde ställa några frågor<3

  2. Åh vad mycket fint!!
    Sv: Nytt inlägg uppe på bloggen om smoothie och hur det är att ha ett rått ägg i! 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *