för att de är sötast

OMG hur söta kan de vara??? och dessa öron omg <3 Känslan när man typ springer runt där i hagen och de springer efter en, asså ge mig ett föl tack :’D
 
Skola, igen, fuck. Började dagen med att försova mig och komma för sent då, standard Ida Nilsson the master :):):):) Haha, dock är de bara måndagar det kan hända typ, då har jag ingen serie att kolla på på (påpåpåpåpå) morgonen, så går inte upp en timme tidigare då haha. Det gör jag ju på tisdagar, torsdagar och fredagar, på onsdagar är det sovmorgon till 20 i 10 så då har jag sovit ut haha 😉
HAR JU BTW GLÖMT ATT SKRIVA OM TVD OXÅ HERREGUD ASSÅ OMG!!!! SPOILER NU SÅ OM NI INTE HAR SÄTT DET LÄS INTE VIDARE NU!!!
ASSÅ OMG SÄGER JAG BARA SHIT KLAROLINE ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!! Typ hoppade runt i sängen och sen nästa minut grät jag som ett litet barn bara för att STEFAN ÄR DEN BÄSTA I VÄRLDEN OCH FÖR SNÄLL OCH DUBBIGAST EVER!!! Gråter åt min dub hela tiden asså omg. SEN DEN TWISTEN MED ELENA OCH KATHERINE OMGGGGG!! Visste inte vad jag tyckte först men sen kom jag ju på då att Katherine kommer låsas vara Elena och då välja Stefan över Damon och bara aksjndaskjdnaksjdnaksjn OCH JULIE HAR SAGT ATT DET KMR BLI STELENA (egentligen steferine då haha) MOMENTS NU OCH JAG BARA OMG MITT LIV ÄR ÄNTLIGEN FULLBORDAT IGEN, ett litet tag iaf hahahah omg HAHHA OMG JAG PALLAR INTE TACK GUD FÖR DETTA FANTASTISKA KAJSDNAKSJD.
 
Hoppsan caps lock :):):):)
För övrigt idag så har jag varit inne i stan och klippt min lugg yä äntligen kan jag se igen hehe. Gick in en snabbis på Bikbok oxå för har massa snygga saker jag måste köpa där nu haha. Tyvärr hade de inte allt men köpte tröjan och byxorna jag ville ha! Kommer upp bilder på det 🙂
Stack sen upp till min dub och nu har det kommit lite mer snö så broddade i full fart och red i mörkret i paddocken (okej vi har lampor där så det var inte mörkt hah) han var jätteduktig! Längesen vi egentligen galopperade mycket och länge nu (förutom när vi hoppade här om dagen) för rida ut går ju knappt och man hinner knappt när de är skola </3. Men lite jobbigt var det för det var en del snö vid vissa ställen 😉
xoxo TEEN WOLF INATT OMGOMGOMG
 
update: btw! Väldigt många som hade svarat på det inlägget här om dagen när jag frågade vilka min läsare var! jätteroligt att ni svarar och ni är så himla söta!! tack för att ni finns sötnosar ❤
update2: ooooch i höger i min meny ser ni att jag har lagt till en snabbmeny med en del av mina fototips och redigeringstips, bra eller?? tyckte det blev super och lättare, dock så är det inte allt som finns i kategorierna så kika ändå in i dem, finns mycket mer inlägg där!! även nya bilder under där oxå, mat <3<3<3<3

47 reaktioner till “för att de är sötast”

  1. Gullig! 🙂
    Haha, min kompis håller också på sådär om tvd. Förstår dock ingenting, men antar att det är nåt bra? hahah 😉

    1. visst är dem! :’Dhahaha jo asså det är aksjdnaskdjn bäst och man bara fkandajnsdk dör hela kasjdnaskjdn tiden asså :’DDDDDDDD förstår henne asså det är helt insaneeeeeeee :’DDD ja det verkligen fantastiskt asså!! börja KOLLAAAA!!! :’DDDD

  2. Sv: ja visst är det underbart! när jag hade egen häst så red jag alltid barbacka, hur mysigt som helst 🙂 dessa islänningar är min kompis hästar så jag försöker introducera hur underbart det är att rida barbacka för henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *