vintage retro – action 2

Tryck på bilden för att ladda ner!
THE MOMENT NI ALLA HAR VÄNTAT PÅ!!! Hahah, nej men en ny action dåååå! Eller ny och ny hehe. Skulle egentligen göra en lite vintrig osv, skulle ta lite nya bilder på snön i solljuset och lite bokeh och sånt och göra en ny redigering men icke sa nicke, INTE EN ENDA SOLSTRÅLE PÅ TYP 100 ÅR!!! Det har bara snöat, snöat och snöat och nu töar det bort, och idag har det varit liiiite sol meeeen snön töar bort nu sååå den är helt blöt och ful osvosv. Så fick tänka om haha. Blev denna actionen då! Älskar den då den passar perfekt med Kantskärpa/Sharpen edges, sååå snyggt! Så kantskärpa kommer läggas på bilden automatiskt när ni använder denna action, tryck på bilden eller HÄR för att ladda ner! Hoppas ni tycker om den hihi. Och säg jättegärna till om ni laddar ner den eller om ni använder den på några bilder som ni lägger upp! Kikar jättegärna in och kollar på dem!!
 
Edit: NU HAR JAG FIXAT HUR MAN LÄGGER IN SINA ACTIONS I PHOTOSHOP OXÅ! Väldigt många som har frågat och jag har sagt att jag ska göra en oxå så here you go! Och som sagt, om ni inte fattar eller det inte funkar bara kommentera så kan vi se om vi kan lösa det tsm 🙂 Även så har några problem med nerladdningen? Förklara gärna vad som händer osvosv, för jag har inte problem med den och många andra har laddat ner den, så säg till isf!
 
 
Ska nu fixa mig för morgondagen, skoooola. </3 Ska sen in till polisen (OMG TÄNKER ALLA NU), ska förhöras.. nej skojar ska ha nytt pass till Österrike haha 😉 xoxo

57 reaktioner till “vintage retro – action 2”

  1. Hej, jag har laddat ner den och allt men jag fattar inte hur jag använder den i photoshop, eller asså hur gör man? Kan du inte visa i ett inlägg, skulle bli super tacksam! :=

    1. Hej!! Tusen tack för att du har laddat ner den! :’D Jag har precis lagt upp en video i samma inlägg, där jag visar hur man lägger in den och använder den i Photoshop, kika på den!! kram

  2. Hej, tack för ditt svar! 🙂
    Nu har jag nästa fråga till dig, hur gjorde du den här videon? hur filmade du, eller hur spelade du in det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *