snart i matrei

Första: BÄSTA VS PÅ FLYGPLATSEN!! Köpte inget för gör det på hemvägen isf omg himmelriket <3 Andra: Uppe i luuuften. Tredje: Underbar syn <3 Fjärde: Goaste Kasspätzle (tror jag det stavas?) nästan makaroner med ost elr ngt, SÅÅ HIMLA GOTT!!
Hejhopp!!! Nu är vi på ett hotell utanför Matrei, vi får inte vår lägenhet förrän imon därför sover vi på ett hotell nu. Resan har gått bra och ska snart gå och lägga mig för är rätt trött och finns inget Wi-fi (HON I RECEPTIONEN VISSTE TYP NT VAD DET VAR LOOOOOL) så det är rätt dött haha. Är inne på 3G nu så lagom dyrt men måste blogga haha! Hoppas ni har det bra och som sagt kmr det vara lite segt på bloggen nu, får se hur de blir! Kan ju typ nt kolla mina mail elr ngt hehe. xoxo

0

11 reaktioner till “snart i matrei”

    1. hahah ja, typ dog haha!! ja verkligen, nu har jag det dock, i vår lägenhet, haha, när vi kom hit så köpte jag det i racerfart och bara OMGGGGG NÄTTT hahha :’D tack det har jag hihi :’D

      0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *