Page 34 of 365

 
Idag har ju varit och tagit nytt pass (säger man så? vet inte haha). Kan säga att de blev failat, både med bilden och min underskrivning men orkade inte göra om det :):):) Haha, det spelar ju så stor roll lix :’D
 
Gick upp för första gången kl 07.02 på en vardag utan att ha en serie att kolla på (som sagt tis, tors och fre går jag upp en timme tidigare för att kolla på mina absoluta favoriter haha), på mån och ons brukar det sluta med att jag kommer försent lix för har ingen serie att kolla på :):):) MEN IDAG SÅ JAG BARA NEJ NUUUU FÅR DE RÄCKA!!! Ät mina älskade honungsrostade havre oxå, sjukt gott asså! Göra mer i helgen haha! Ni kommer även få se frukostar i helgen, igen haha! 😉 Är verkligen inne i ett laga mat mood nu när de är så tråkigt ute och man inte kan fota något annat :’D
 
Annars såååå.. Kalle vilade idag, hoppträning imon, yäyäy, vi hopptränar så seriöst 8) Nej men asså haha, bara för att de är kul lix, hela min och Kalles grej är att ha kul och bygga upp en band med varandra, han ska vara min bästa vän och jag hoppas att han vill iaf se mig som en vän haha! och såklart att den lilla (pfft lilla haha) magen ska hålla sig i schack haha! Nej nu är han faktiskt jääääättefin i kroppen, ser ut som värsta kajdnaskjnd stekarn lix 8D Men sen när beach 2014 kommer så kommer allt gå under igen haha, det är ju då man ska hålla sig snygg Kalle!! När alla ston trippar förbi hagen, speciellt när du ska ut med Myran och Donnan och bada, då måste du ju verkligen vara stekarn så du kan impa på dem 8D (<- min nya favorit smily just nu 8D) nej jag känner att det blev allmänt flumm i detta inlägg bara för att jag är trött så hej hopp xoxo

24 reaktioner till “Page 34 of 365”

  1. Jag älskar verkligen dessa bok bilder, jag kan inte fyra hur du får den så suddigt och lite så här prickigt i bakgrunden, riktigt fin bild! 🙂

    1. åh tack så jättemycket!! :’D Kan kanske visa det någon gång, hur man ska tänka och göra när man ska få fram bokeh (som de prickarna i bakgrunden kallas) 🙂 Tusen tack igen hihi ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *