nutella mugcake

iPhone pics, gjorde denna igår, och som sagt, min kamera hade jag glömt i stallet 😉
 
OMG!!!! Jag borde nu ha en officiell Nutella kategori så mycket jag bloggar och bakar med nutella :))))))) MEN DENNA ÄR SÅ HIMLA GOD!!! Kan dock vara svårt hur länge den ska vara i mikron, beror på temperaturen, mikron, koppen (hur stor, tjock och formen) och hur mycket man har i koppen heheh, men man får ju testa sig fram!!
 
Här är receptet –
Nutella mug cake (2 koppar)
0,5 dl nutella
1 ägg
3 msk olja
3 msk mjölk
4 msk mjöl
4 msk socker
3 msk kakao

Blanda ihop alla ingredienser och rör till en jämn smet. Fördela i två koppar. Lite mer än 3/4 i och det är riktigt snyggt om lite av chokladen bubblar över på sidorna. Kör sedan en och en i mikron på högsta styrka. Hur länge beror på mikro men mellan 1,10 – 1,40 minuter, jag hade min i 1,30 men kunde nog haft den i 1,20-1,25! Prova er fram! Här ifrån kommer receptet, där står även ett veganskt alternativ 🙂

 
SÅG NI SKIDORNA IDAG??? OMG HAHAH JAG DOG! Typ darrade ihjäl och när Kalla bara kubbade förbi där, jag bara KÖÖÖÖTTAAAA!! Hon hämtade igen 23 sekunder, helt fantastiskt!!

52 reaktioner till “nutella mugcake”

    1. åh tack så jättemycket! ❤ åh, följer hennes blogg, och känner henne hihi, eller ja vi pratar osv haha! och våra ponnysar är identiska tvillingar som föddes vid födseln typ haha! 😉 det var det verkligen!!

  1. MEN ÅÅÅÅHHH HAR INGEN NUTELLA HEMMA!!! VILL GÖRA DETT NUUUUUU JUUU… åååhhhh… och omg skidorna ja HELT FANTASTISKT!!
    jättefina bilder btw :*
    svar: JAAAAA!!! *upp mä händerna i luften*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *