Kaiserschmarrn ❤

Några som kanske har varit i Österrike och känner igen denna rätt? DETTA ÄR VÄRLDENS GOASTE OCH OMG HAHAH! Kaiserschmarrn, eller kejserliga pannkakor om man vill översätta hehe, är en tradionell rätt i Österrike. Vi i Sverige brukar kalla det Skrabbelucker tror jag? Detta är näääästan likadant, MEN MYCKET GODARE HEHEHEH! Man brukar dock ha russin i dessa typ, men det har aldrig jag och de har dem inte i Österrike där jag äter heller. HÄR är receptet och det är väldigt lätt, lättare än vad man tror haha. Man behöver nog inte vänta 30 minuter heller på degsmeten, finns andra receptet där de inte gör det. Gjorde dock det denna gång men nästa gång ska jag inte vänta. Väldigt viktigt är att vända/blanda försiktigt ner äggvitorna, så de blir fluff lix hihi.
Det smakade precis likadant som i Österrike (lite goare där säkert haha) och åh, sååå gott!!
Har massa recpet som jag ska testa från Österrike, älskar Österrikes mat asså!!
 
Ska upp till stallet nu och kubba ut med dub. Han var jätteduktig igår när Alice och jag var ute och vi kubbade genom snön, den var över Kalles knän men ändå så bara flög han och tyckte det var jättekul haha! Berättar nog mer sen, xoxo
 
OCH VISST SER DET GOTT UT PÅ BILDERNA JAG SVIMMAR HAHA

61 reaktioner till “Kaiserschmarrn ❤”

  1. det ser sjuukt gott ut! har ätit vanliga skrabbelucker massor av gånger (jag är scout hahahaha) men de brukar inte vara lika fina 😉 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *