GLAD ALLA HJÄRTANS DAG FINISAR!

 
Hoppas ni har haft en bra dag med era nära och kära! Har själv varit i stallet hela dagen med Linneus och firat med dubbarna, jättemysig uteritt osv hihi. Egentligen skulle dessa bilder upp tidigare idag som sagt, meeen jag glömde ju kameran i stallet hehe :’D För övrigt typ konstiga bilder? Blev inte som jag hade tänkt mig, även så gick solen i moln just då (min otur som vanligt……) såååå fick inte så mycket ljus utifrån och fick ha högre brusnivå, och ja hehe. xoxo

25 reaktioner till “GLAD ALLA HJÄRTANS DAG FINISAR!”

  1. Åhh vilka fina bilder!! Älskar verkligen bandet (?) med hjärtan på, sjukt unikt! 😀
    Ha en fin alla hjärtans dag! 🙂
    Sv: Javisst! 😀

  2. Hejhej finis. Måste säga det att du har en fin och bra blogg. Kika gärna in på min om du har tid, du får jättegärna kommentera. Ha det så bra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *