Då och nu – fotoutveckling

 
Ovanför ser ni lite av min fotoutveckling, tycker ni det är någon skillnad? 😉 Det tycker jag hehehe. Har dock inte tagit så många från 2011, har fler, men tog inte så många för vet inte haha! Orkade inte ändra nu hehe.
Men får göra en riktig fotoutveckling med varje år, började ju i Februari 2009 och herregud, dem bilderna asså, mums….. :’D Hade då pappas gamla digitalkamera, fick sen en halvsystem (som jag kallar dem hehe) på sommaren 2009. Hade den i 1 1/2 år sen fick jag min älskade Åke julen 2010 och använder han än idag! Har utvecklats enormt med honom men inom snar framtid ska jag byta upp mig 🙂 Btw så heter min kamera Åke för han är döpt efter min farfar som gick bort 2009, han skulle älskat att se mig utvecklas såhär, saknar honom varje dag 24/7 ❤

53 reaktioner till “Då och nu – fotoutveckling”

 1. Tycker du var duktig både då och nu! Svårt att se då nu-bilderna är så små, men om man jämför de med liknande motiv så ser man väl utvecklingen!

 2. väldigt stor utveckling, du tar så himla fina bilder!! c: undrar en liten sak också (du behöver inte svara om du inte vill) men jag undrade vilken linje du ska gå på gymnasiet? har typ själv lite ångest inför det redan lol.. :3

 3. Åh nu kommer jag här helt random med frågor, om Kalle!
  Har ni stall på gården eller hyr ni Box i närheten?
  Hur länge har ni isåfall haft häst, och vad fick er att skaffa?
  Otroligt avis, jag vill ju också ha häst haha :/
  Grymt begåvad är du iallafall på att fota, och gulligt detdär med kameran. Alla våra cyklar hos mormor har en massa bra namn efter släktingar^^

 4. Åh, men de från 2011 var ju också riktigt fina, men det är liksom en helt annan stil på dom från 2013 🙂 superfina var de alla iaf! 😉

 5. Hej, har följt din blogg ett himla bra tag nu och tänkte höra ifall du har lust att göra ett länkbyte? vrakar egentligen inte göra det men tycker att din blogg är så himla bra så skulle gärna vilja tipsa mina läsare om den, du kan ju höra av dig till min mail om du är intresserad:)
  Hoppas du haft en bra dag! kramis
  mayalundberg.se

 6. Jättefina bilder verkligen!
  sv: Ja, NH är ett tankesätt. Med att träna det menar jag typ tricksträning och lite sånt 🙂 Hud vad häftigt att ha ridit på strand, jag vill också 😀

  1. Jo förstår, trickträning, seven games osvosv 😀 Hihi ja det är verkligen jättehärligt! Dock var det ingen stor strand, inte strand till havet tyvärr, men man kunde iaf galoppera och trava lite längst kanten 😉 Men ska åka till strand vid havet oxå, i transport får man vi göra det för de ligger för långt bort för att rida hehe, men en riktigt så lååååååång strand med massa sand, herregud vad mysigt!!! :’DDD Och tusen tack!!

 7. Bilderna var jättefina och bra redan innan men det är en bra utveckling du har gjort! 😀 är det okej att gå på din idé och göra ett liknande inlägg? 🙂
  Tackar! 🙂

 8. Vad fina bilder du har tagit och man ser nog att du har utvecklats. Min utveckling däremot står ganska still, då min Canon EOS 500D börjar ge upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *