”all happiness depends on a leisurely breakfast”

Såååå himla gott! Känns som om det enda jag uppdaterar om är typ mat :):):) Frukost haha, bakar/lagar ny mat varje dag haha! Eller ja, oftast på helgerna då, hinner inte på vardagarna 😉 Frukost och brunch är nog mina favoritmål under dagen!
Iaf så gjorde jag honungsrostade havre idag på morgonen, sååå himla gott och enkelt! Verkligen jättegott till yoggi, smoothie eller varför inte i gröten 🙂 HÄR hittar ni recpetet. Sen blev det hallonsmoothie till, eller nja, blev typ något annat haha! Skulle egentligen göra hallonmjöl med havregryn men vi hade ingen mjölk (för mamma har 3 liter mjölk i sitt kaffe :):):):)) så tog lite mellangrädde och vatten i ist för mjölk och det blev faktiskt jättegott! Men ska göra med mjölk nästa gång hehe, HÄR hittar ni receptet!
 
Söndag. Skola imoooon nej asså dör. Men krigar nu, två veckor sen sportlov sen Österrike!! Så himla skönt! Åka skidor <3<3<3 Kommer bli hur härligt som helst och åka iväg från Sverige haha. Meeen dock kommer jag sakna min dub så jag kommer börja gråta (gjorde det förra året haha, första dagen jag bara OMG JAG KMR DÖ, <- nolifer ja.. <- nej men faktiskt en tjej som älskar sin ponny mer än allt annat i världen haha). Men har ju mina underbara dubs som ska ta hand om honom så de får ju typ bomba med snapchat osvosv 😉 Han ska iaf vila den veckan! Ska upp till dubbsen nu, ska nog dampa runt lite i halsring bara för att jag kan haha! 😉 xoxo

63 reaktioner till “”all happiness depends on a leisurely breakfast””

  1. Jag ääälskar dina matbilder! måste bara fråga en sak: tröttnar du aldrig på den rosa ljusa redigeringen? du verkar göra den på alla dina bilder 😉 men den är jättefin hihi!!

    1. åh tusen tack!! :’D hehe, nja, min blogg är i detta temat, och jag älskar själv det och tröttnar typ aldrig på det haha! Fast jag har olika redigeringar på bilderna, dock alla i den ljusa, rosa och varma redigeringen nästan :’DD några har jag dock som inte är ljusa, kan visa alla mina redigeringar, har de sparade i PSD. Här har du en bild på alla dem 😉 http://oi62.tinypic.com/2jd4chd.jpg åh tack! ❤

  2. s.v haha oj… min mamma börjar typ gråta även fas jag ramlar av o skrattar. Kanske därför hon aldrig följer med på tävlingar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *