you’re my life

Min älskling, min bästa vän, mina andetag och mitt liv. Kommer aldrig kunna förklara min kärlek till honom, han är det bästa jag har. Han får mig att le, varje dag, fast den har varit skit. Han är det första jag tänker på när jag mår dåligt, att jag bara vill kasta mig om honom och gråta i hans man, sen några minuter senare kommer han att få mig att börja skratta, för det gör han alltid. Han är min ängel, mitt allt.
Idag klarade vi av ett mål som vi har haft länge, rida ut på en hyfsad lång runda (inte långritt, de rider jag bara med mina friendos, hur roligt är de och rida själv på såååå lång runda lix hehe), kanske var ute i 1h20min? Utan att han gnäggar eller något. Fatta glad?!?!? Vi red berg-o-dalbanan, och han var såå duktig, och pigg, snacka om hahah. Men idag ville han verkligen ut (varit fab väder oxå) och rida, han ville verkligen springa och dampa hahah. Han var så duktig och är så stolt över honom, att vi har kommit så långt på den fronten, att han vill ut med mig själv, utan hästkompisar :’)
 
Imon är det måndag och de betyder skola, dock bara till 11.00 heheheh, gos. Bara 5 dagar kvar omg, sen jullov <3 Tagga julafton utan snö oxå :):):) Nej usch 🙁 Vill ha snööö! Kalle med, vi är redo, snösulor och allt haha! Åhhh, galoppera barbacka på ett snötäckt fält <33333 Idag var de dock sol, härligt! Så tog några bilder på Kalle som ni ser där uppe, sen imorse tog jag lite bilder på frosten, kommer upp imon tror jag.
Åh va längesen de var jag fotade ”riktigt”, såå härligt att göra det idag. Anledningen till varför jag inte har gjort det är ju till stor del pga vädret, och att man inte har tid, och att de är mörkt när man kommer hem från skolan/hästen haha! Menmen, ljusare tider kommer haha 😉
 
Ska kolla på lite GOT nu, började kolla på det igår! Eftersom jag har kollat klart på Finding Carter, så sjukt bra är det, längtar till säsong 2!! Iaf så säger ju alla att GOT (Game of thrones hehe) är såå sjukt bra och man måste se det. En del har sagt att säsong 1 är lite segt, men de blir bättre, så därför har jag tvekat lite, men nu tog jag mig i kragen och började se det! Har bara sett ett avsnitt, men tycker de verkar väldigt bra hittills.
Ha en bra kväll finisar xx

27 reaktioner till “you’re my life”

 1. Så fina och mysiga bilder på hästen!
  Svar: Tack snälla. Börjar känna mig något bättre i varje fall 🙂
  Hoppas du haft en bra dag!

 2. Jättevackra bilder på din bästa vän och vad kul att det fortsätter gå framåt för er!:)
  Åååh kan knappt hålla mig tills denna vecka är slut så man får lite ledigt!
  sv: Tack så mycket!:)

 3. Galet fina bilder!
  Kul att det går bra att rida ut själv, så lätt att de blir hariga när de inte har hästkompisar ju haha 🙂
  sv: Jaa det sämsta med studenten är ju att man inte längre har det att ser fram emot haha!
  Japp samma här, älskar snapchat! Det är antagligen min mest öppnade app haha!

 4. Ååå han är så fin 😀
  Sv: Jaa.. jag hoppas det är taktik så att det snöar jääätte mycket kvällen innan julafton (a)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *