Två bilder jag är riktigt nöjd med – Blommor

Tänkte börja med ”Två bilder jag är riktigt nöjd med” i varje kategori. Nu valde jag två blombilder. Gör detta dels för att peppa sig själv, även för att gå tillbaka och kolla igenom sina bilder och hur man har utvecklats och sånt. Dessa bilderna är jag riktigt nöjda med när de gäller blommor. Ljuset på första är heeeelt amazing tycker jag och på andra är det oxå ljuset med även skärpan, den ligger så perfekt! Vad tycker ni? 🙂
 
Ska upp och äta oxfilé nu, omg så gott :’D Har inte gjort så mycket idag, Kalle fick vila idag med för vi skulle ha gäster nu ikväll och han har ju tappat en sko så har får vila lite. Så skönt att de är lördag oxå, yäyyy hahah.
Igår vann Lisa på Idol oxå, JAAA!!! Har hejat på henne sen jag såg hennes audition, sååå himla talangfull och sååå söt. Seriöst en av Sveriges vackraste tycker jag!
Nej nu måste jag dra, hoppas ni har en bra lördagskväll!! xx

22 reaktioner till “Två bilder jag är riktigt nöjd med – Blommor”

  1. Ååååeh vad fina bilder 😀
    Sv: Haha jaa jag vet! Bland de bästa märkena som finns, har en del produkter från dem sedan låååångt tillbaka 😉
    Haha åh, då sket det sig med en gång nästan 🙁 Men allt går ju och ordna bara man vill ;D Kram!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *