#TBT

Omg ni fattar inte vilket ryck jag fick nu när jag satt och kollade i lite olika mappar och såg dessa bilder. ÅHHHHHHHHHH!!! Asså jag vill bara springa upp till stallet, slänga på honom repgrimman, galoppera ut till sjön och galoppera rakt i :’))))) Om de skulle varit 25+ då, i både luften och i vattnet 😉 Bland de bästa som finns HELT FKN KLART på sommarn är att bada med hästen, BÄST! Kommer fortfarande ihåg när han somnade i vattnet, så hans näsborrar kom under vattenytan så han gjorde bubblor! Hahaha åhhh vad jag skrattade, så söt han var, han bara blundade mer och mer och åkte längre och längre ner i vattnet med huvudet, han tyckte de var sååå skönt haha :’) Ska försöka filma nästa sommar när vi badar lite! Gör de typ minst 3-4 ggr i veckan om de är riktigt varmt, haha gos.
 
Fick sluta 3h tidigare idag, woopwoop azzzzz. Såå härligt :’) Har kollat på Game of Thrones hela dagen och svarat på kommentarer, kollat på AHS oxå. Ska kolla på ett till GOT nu sen duscha och sen ytterligare ett till avsnitt av det haha. Såå himla bra är det, fast de kanske inte är min stil, men ändå jo, de är något över de hela som gör det så himla intressant och spännande haha! Karaktärerna är ju såå himla bra oxå. Hörs imon xx

23 reaktioner till “#TBT”

  1. åh herregud så fina bilder, jag älskar verkligen den sista. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt hur fina dina bilder är men dem är verkligen det. Skulle kunna sitta en hel dag och bara bläddra bland dina bilder, helt ärligt!
    Det verkar så härligt att kunna bada med sin häst, det är verkligen en tillgång som jag saknar. Det ser hur härligt ut som helst 🙂

  2. Hej!
    Fin blogg 🙂 Skulle behöva lite hjälp och undrar om du kanske kan ta en titt på mitt senaste inlägg och kommentera ett tips?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *