Svaren på frågestunden!

Åh herregud! Dagarna bara försvinner juuu! Fattar inte hur snabbt de går hahah, jag som alltid brukar tycka de gå så långsamt innan jul, för längtar så mycket till julafton och julklapparna haha.. :’) Så tyvärr hinner jag inte göra en video med frågorna just nu. Meeen jag och Ida har några riktigt bra planer om några videos vi ska göra, och de måste ni kika på när de kommer upp!
Här kommer iaf svaren på alla frågorna ni har ställt, hoppas ni blir nöjda!
 
Personligt.
 
Vilken låt kan du lyssna på utan att den blir uttjatad?
ÅHHHH! Say something <3<3<3<3 Alltså världsbäst. Även typ alla av Sam Smith och Nothing really matters!
Nämn 5 saker du inte skulle kunna leva utan.
Kalle, Ida, Mace (macbooken), Hörbätina (iPhonen) och Åke (kameran). Okej, ja typ plattången oxå, min lugg måste plattas heheheheheh. Och massa annat omg.
 
Din störst ”pet pieve”? 
Antar att du syftar på typ favorithatobjekt? Favorit-sak att reta upp sig på? Hmm.. alltså har typ massa karaktärer i tv-serier som man älskar fast även hatar hahah! De enda jag kan komma på nu 😉 Isf om jag ska välja någon karaktär så är det helt klart Rumple (Rumpletiltskin) i Once Upon A Time, åhhhhh, asså han är bäst men vissa saker han gör man bara kajsdnaskjdnakn hahah
 
Favorithundras?
Åhh lätt. Berner sennen :’) Har varit min drömhund och favoritras så länge jag kan minnas haha! Ska skaffa en så snabbt jag flyttar hemifrån! Har egentligen massa hundraser jag älskar, men om jag måste välja en är det helt klart den!
Vilken skola går du på?
Vägga Gymnasieskola här i Karlshamn 🙂
Vad tycker du om att träffa folk över internet IRL?
Tycker de är roligt! Beror på hur bra man känner personen såklart, hur länge man har pratat och om man har pratat på Snap/Skype osvosv 🙂
Ditt drömyrke?
Sitter på hästen utan utrustning med en kamera i handen.
Har alltid varit mitt ”motto” eller ja vad man ska kalla det. Alltså, jobba inom fotobranschen och sen då har hästarna vid sidan om, rida de så naturligt som möjligt och gärna bli så duktig så jag kan lära ut, åka runt på uppvisningar och hålla clinics 🙂
 
Värsta olyckan som hänt dig?
Asså om jag ska vara helt ärlig så har ingen stor olycka drabbat mig.. och jag har ramlat av typ 40ggr och aldrig skadat mig riktigt, helt sick! Typ 24ggr på Kalle lix hahah. Men nej.. inget har hänt mig faktiskt hehe 😀
 
Favoritbok?
Åhh, de måste nog ändå vara Lauren Conrads Beauty och Style, fantastiska böcker! Även älskar jag 14 år tillsalu, hemsk bok, men så bra skriven och man blir helt tagen.
Favoritaffär?
FOREVER21 <3<3<3 Bikbok när de gäller här i Sverige. Även Gina!
Din sämsta egenskap?
Hmm, kanske att jag är såååå envis? Eller de är ju bra, i vissa fall 😉 Att jag ofta vill ha det på mitt sätt..
 
Bästa egenskap?
Åhhh. Att jag aldrig ger mig? De är ju då båda bra och dåligt, mest bra 😉 Att jag inte bryr mig något om de som snackar skit om mig eller något sånt, har alltid bara skakat av mig sånt, lix bara okokok. Antecknar detta i min anteckningsbok som har rubriken ”Bryr mig i nästa liv” 🙂 hahaha ja
 
Om det var din sista dag idag, vad skulle du göra? 
Jag skulle åka upp till stallet i 110 och bara ta ut Kalle helt löst, hoppa upp, utan hjälm och allt och galoppera rakt ut i skogen helt löst. Sen skulle jag ringt Ida och bett henne komma ut till mig i skogen (heheh), sen skulle jag ägnat mina sista timmar med dem bästa jag vet <3 Såklart med hela familjen, alla vänner, släkt osvosvosv, men ni förstår nog.
 
Förebild?
Inom foto har det alltid varit fina Cornelia <3 Inom hästar så har det alltid varit fantastiska Oline, världens bästa är hon.
Favorit låt ATM?
Hmm, Uptown Funk är riktigt bra, What I did for love är såå bra med.
Kläder du tycker är snygga på andra men inte på dig själv?
Kavaj och massa olika hattar. Även boyfriend jeans, har dock inte testat de på mig själv, mååste göra det haha :’)
 
Om du såg ett stjärnfall eller anden i flaskan eller något, vad skulle du önska dig då?
Åh såg faktiskt mitt första stjärnfall för en vecka sen eller något, sååå fint :’D Var i stallet och hade precis fodrat hästarna med mamma och vi gick och kollade upp i himlen för de var så himla många stjärnor och då såg vi ett stjärnfall! Iaf så önskade jag mig att jag och Kalle ska leva ett långt och friskt liv.
 
 
Vad är det roligaste du vet?
Åh va svårt haha. Vara med Kalle och rida honom ofc. Även vara med my best friendo, alltid glad med henne <3 Blogga, läsa alla fina kommentarer ni skriver <3 Tv-serier <3
 
Vad är din högsta DRÖM?
Att jag kan rida ut med Kalle HELT löst, alltså utan halsring (halsring kan vi med, kings, tack så mycket haha). Bara hoppa upp direkt, styra ut i skogen utan något och helst att han inte äter i varannat steg heheheh <3333
 
Bästa barndomsminnet?
Åhhhh hhehe. Kommer knappt ihåg något känns det som haha. Men när Ida och jag var i Åhus, var typ 3/4 år ;))))) När vi var i Malmö och skulle kolla på Måns Zelmerlöw hahahah omg minnen det, bussresan dit hahahaha ok.
 
Det pinsammaste du gjort?
Haaaaaaaa. Jaduuuu. Om jag ska räkna upp alla pinsamma saker kan vi sitta här ett tag :’) Älskar att vara pinsamma och ”stå ut”. Synsas osvosv. Men asså. Om man ska räkna upp några såna ”inte-så-roliga-pinsamma-moments” så är det väl ett antal när man typ sagt att någon är snygg och ska ta kort på dem och så har man blixt :)))))))))))) Även att man säger en del saker lite för högt ibland…. men egentligen tycker jag inte så mycket är pinsamt, är lix väldigt jaha whatever hahaha.
 
 
Om du skulle få vara en person för en dag vilken skulle de vara? 
Åh skulle vilja vara Oline egentligen. För jag vill verkligen känna på hennes band, det hon har med Vitnos. Omg, den känslan och allt, de bandet, nej åhhh, sånt band jag drömmer om med Kalle <3 
 
Varför började du blogga? 
Åh ja de var 2009 och vet inte riktigt hur jag tänkte då men tror de var väldigt mycket för att visa mina foton och att skriva av sig och prata med andra osvosv.
 
Undrar bara hur gammal du är och hur länge du bloggat? 
Är nu 16 sommrar, så 17 nästa år. Har bloggat sen maj 2009!
 
Vad är du mest nöjd med på dig själv? (vill inte veta minst nöjd, då jag anser att man kan vara nöjd med allt då det ger en eller annan möjlighet i livet)
Så fin fråga hihi! Är mest nöjd med mina ögon, mina läppar, mina naglar, mitt hår (när de vill samarbeta heheh) och ja, varför inte, min rumpa 😉
 
 
Något som du är stolt över?
Hmm ja om du menar utseende så är det ovanför. Men annars är det Kalle <3 Jag är så stolt över honom, och faktiskt oss, för vi har iaf kommit en lång bit på vägen, men vet att vi har en lång bit kvar. Även min fotoutveckling och designutveckling 😀
 
Bo på landet eller i skogen?
Rösta vänstern eller högern i riksdagsvalen? Höööger! Är moderat hehe.
Facebook eller instagram? Instagrammar inte just nu.
 
Kalle/ridning.
 
Hur kom du i kontakt med ridningen?
Genom min mamma. Hon har haft ponny och häst i hela sitt liv, jättemånga olika. Och hon hade häst när jag föddes så det var en självklarhet att jag skulle hålla på med det, var alltid med i stallet när jag var liten.
 
När började du rida?
Började på ridskola så snabbt jag kunde, när jag var 6 år sen red jag andra ponnys osvosv. Och var i stallet sen jag föddes.
 
Hur länge har du haft Kalle?
I april nästa år har jag haft honom i 3år, 3ÅR? Helt sick, fattar inte det själv haha!
 
 
Filmar du inte dig och Kalle nån gång? Tar du bara bilder?
Joo, händer dock sällan nu tyvärr. Rider nästan alltid ut och dampar överallt och väldigt svårt att ha kameran med sig att filma då när alla hästar har damp osvosv haha! Men i ridhuset när vi hoppar så brukar vi alltid filma, så har en del videos därifrån, kanske kan sätta ihop en film med lite klipp där hehe.. 😉 Blivit väldigt dålig på att fota oss nu oxå tyvärr 🙁 Väldigt stor del är ju vädret, de suger haha :’)
 
Hur träffades du och Kalle?
Jag träffade honom när jag skulle upp och provrida honom. Kommer fortfarande ihåg när jag såg honom för första gången. Han stod där mitt i hagen bland flocken, den enda hästen som hade bläs, han bara stod där och kollade rakt på mig med hans underbart söta ögon, jag smälte direkt :’)
Vad är det bästa med Kalle?
Det bästa med Kalle är att han är den snällaste hästen jag vet. Han skulle aldrig skada någon, inte ens en myra liksom hahah. Nej men han är verkligen så godhjärtad. En fyraåring kan galoppera på honom seriöst haha! Men missförstå mig inte, detta menas inte att han inte har damp, som ni kanske har förstått genom alla ridturer jag berättar för er heheheh. Men jag låtar alltid han dampa och vill det, och han får göra det när han vill med mig och ja, då gör han det! Men t.ex om en lite osäkrare ryttare skulle sätta sig på honom skulle han aldrig göra något.
Och de bästa är att han är söt, att han är min, att han är finast, att han är rolig, ja kan hålla på hela natten haha!
 
 
Foto/redigering/blogg.
 
Funderar du på att ha gästbloggare någon gång?
Jaa absolut! Jag har haft den innan, när jag var i Österrike så var Wilma gästbloggare på min blogg i några dagar, riktigt roligt! Och de skulle varit jätteroligt att ha det igen så jo det kommer jag ha! 🙂
Kan du göra fler actions?
Absolut kan jag göra det, säg gärna vilka typer av actions ni vill ha, rosa/svartvita/ljusa/färgrika osvosv!
 
Ditt bästa fototips?
Åh! Har så många 😉 Men helt klart är det inspirationen, tänka på att det är du som står bakom kameran och gör jobbet, tänk igenom bilden noga och typ studera den och tänk kreativt!
 


Favoritblogg?
Cornelias! (aka thingsyouremember). Tinkerbellas oxå.

Hur ska en blogg vara för att du ska läsa den?
Den ska ha en fin design, eftersom de är det första man ser och de ger bloggen en chans. Sen ett måste är bilder! Annars kan jag inte läsa hehe 😉 Inte massa stavfel och sånt i texten, men den får inte vara utan smilysar eller helt stel. Typ bara – Hej. Idag gjorde jag detta. Imon ska jag göra detta. Hej då 🙂 – Hahah nej men ni förstår. Jag skriver ju rätt så dampigt :”))) För jag vill att bloggen ändå ska reflektera mig, alltså skriver jag som jag pratar (okej, inte riktigt, pratar ännu dampigare hahaha). Och sån är jag som person, typ kasndaksnj hela tiden haha :’D
 
Om du hade hur mycket pengar som helst – vilka kamra grejer skulle du köpa? 🙂
Åh skulle köpt en Mark direkt <3<3<3 Även massa objektiv, de för typ 15000-25000 heheh.. Studiosaker och allt.
 
Undrar hur du redigerar dina bilder? Gillar att dem är så ljusa och ”fluffiga” haha 🙂 
Åh tacktack! 😀 Har massa inlägg i kategorin Photoshop. Massa actions och videos! 😀
 
Bara massa random bilder oxååå hehehe.
Såå de var nog alla frågorna. Tusen tack för alla och hoppas ni blir nöjda med svaren, annars är det bara att säga till!! Hoppas ni har det toppen och snart är det julafton woopwoop hihih. xx

31 reaktioner till “Svaren på frågestunden!”

  1. Vilket roligt och informativt inlägg, jätteroligt att läsa dina svar!:)
    sv: haha ja har haft en hel drös med djur genom åren! Tråkigt att pappa din är allergisk för katter är väl helt underbara!?;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *